Adela Popescu are din nou Covid! Cine i-a luat locul în emisiune. Shurubel și Bogdan sunt în izolare!

Ultima actualizare:

Adela Popescu este, din nou, infectată cu Covid 19. Prezentatoarea de la "Vorbește lumea" a intrat de azi în izolare, iar cel care i-a ținut locul la emisiune a fost Cabral.

Adela Popescu, infectată a doua oară cu Covid Sursa: Instagram
Adela Popescu, infectată a doua oară cu Covid Sursa: Instagram

Adela Popescu este infectată, din nou, cu Covid 19. De data aceasta, vedeta este infectată cu varianta Omicron. Aceasta a intrat în izolare și a lipsit de la emisiunea "Vorbește lumea", locul ei fiind luat de Cabral.

Este pentru a doua oară când Adela Popescu este infectată cu Covid 19. Vedeta a mai avut virusul și după nașterea celui de-al treilea băiat. Atunci toată familia Adelei Popescu a avut Covid.

"Nu sunt daună totală" 

„Am două teste pozitive. Mă simt mai bine decât data trecută. Îmi curge nasul și gâtul mă doare. Nu sunt daună totală. Îți mulțumesc foarte mult că ești acolo în platou. Mi-am dorit foarte mult să vii tu. I-am spus și Andreei asta”, i-a spus Adela colegului ei Cabral, în direct la „Vorbește lumea”.

Colegii Adelei Popescu, Bogdan și Shurubel au fost și ei depistați pozitivi și se află în izolare la domiciliu. "Ai grijă Cabral să nu bei din cănile cu Pro tv că din alea a băut Adela. Să nu iei și tu că nu știm cine mai face emisiunea", l-au avertizat cei doi pe Cabral.

Primul infectat cu Covid a fost Bogdan. Pe 3 februarie, Bogdan a intrat în izolare, dar a intrat în direct din online la „Vorbește lumea” și a stat de vorbă cu cei doi colegi, Adela Popescu și Shurubel, rămași atunci în platoul emisiunii.

„Dragi colegi, când lucrezi, te îmbraci frumos în pijamale (…) Noi nu avem vaste vile, ne izolăm toți (…) Acum ce să zic, nu pot să îi protejez pe cei dragi, cei dragi nu m-au protejat pe mine. (râde) Dar o mare parte din România are COVID”, a spus Bogdan.

Adela Popescu a mai fost confirmată cu Covid în luna septembrie anul trecut. Atunci toată familia ei a fost infectată. Prezentatoarea i-a ținut timp de câteva zile locul lui Cătălin Măruță și el aflat cinci zile în izolare, după ce a intrat în contact direct cu un purtător al virusului Sars Cov-2.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net