Cum și-a convins Adela Popescu soțul să cumpere o casă la mare: «Nu a fost chiar o ceartă»

23 ianuarie 2022

Adela Popescu a împărtășit cu urmăritorii ei virtuali cum l-a convins pe partenerul ei, Radu Vâlcan, să cumpere apartamentul de pe litoral, pe care cei doi l-au achiziționat în urmă cu ceva vreme. 

image
Cum și-a convins Adela Popescu soțul să cumpere o casă la mare Foto: Facebook

La sfârșitul anului, s-a aflat că soții Adela Popescu și Radu Vâlcan au investit într-un apartament de pe litoralul românesc. Prezentatoarea TV a dezvăluit acum că ea a fost în spatele ideii, având putere de convingere asupra partenerului ei, care în cele din urmă s-a lăsat înduplecat.

Adela Popescu a publicat pe Facebook conversația pe care a avut-o cu Radu Vâlcan, care a dus la investiția de viitor a celor doi. Adela i-a motivat soțului ei decizia prin utilitatea pe care ar putea să o aibă un astfel de apartament, care poate fi închiriat atunci când ei se află în București. Astfel, cei doi au cumpărat un apartament în stațiunea Olimp, cu plajă privată, piscină și multe alte facilități.

Cum l-a convins Adela Popescu pe Radu Vâlcan să cumpere o locuință la mare

Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a dezvăluit că discuția a fost una plină de patos, însă nu s-a ajuns la o ceartă.

Nu a fost chiar o ceartă, ci o discuție la intensitatea cuvenită, pe măsura deciziei ce trebuia luată. Ne luăm sau nu un apartament la mare!? Această era întrebarea. Mărturisesc că nici nu ne trecuse prin cap așa ceva...”, a început Adela Popescu să povestească.

Adela a explicat că inițial Radu Vâlcan a crezut că soția lui glumește, însă a știut să îl înduplece, așa cum se pricep toate femeile atunci când vor ceva, a glumit prezentatoarea TV.

(..) Am fost sigură că asta trebuie să facem, să luăm un apartament acolo. Am simțit, pur și simplu. Mult timp Radu a crezut că glumesc. – Cum să luăm un apartament la mare? De ce? – Cum de ce? Avem TREI copii. Cel puțin, cât sunt mici, e minunat să avem unde să mergem pentru aerosoli, apă, bălăceala, nisip, la trei ore cu mașină de casă. Nu vezi că, de regulă, reușim maxim o săptămâna într-o vacanță? De ce să nu prelungim starea asta estivală cât mai mult?!

stanga
dreapta
adela popescu dubai jpg
adela popescu radu valcan jpg
adela popescu
adela popescu radu valcan png
adela popescu radu valcan 1 jpeg
adela popescu radu valcan 0 jpg jpeg

Și, dacă din cauza asta nu o să ne mai vină să călătorim? – Sincer, crezi că se va întâmplă așa ceva?! Ba eu spun că o să vedem marea mai mult că niciodată. Din călătorii și din balconul nostru. ? În weekendurile în care ai chef, pac, te urci în mașină și dai o fugă la mare. La casa ta. Schimbi decorul. Chiar și iarna. Ca să nu mai spun că îl poți închiria în perioadele în care nu vrei să mergi acolo.

Am mai avut câteva argumente pe care noi, soțiile, știm să le oferim atunci când ne dorim ceva, atât de bune încât la vara știți unde ne găsiți”, a povestit vedeta. Adela a mai glumit pe seama soțului ei și a dezvăluit că acesta are frică de înălțime, fiind-i frică să se uite în jos „chiar și de la parter”, deși apartamentul lor de la mare are o priveliște superbă.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
IMG 1520 JPG
cub maria constantin animat gif
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
nicole cherry jpg
download (9) png
foto mare Doja Cat foto epa efe 57681551 copy jpg
cub carmen de la sălciua animat gif
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
lala band 1 jpg