Radu Vâlcan: “Am plâns când Adela a fost în travaliu. A urlat 12 ore”. Actrița și-a făcut bagajul pentru maternitate

Ultima actualizare:

    Adela Popescu și Radu Vâlcanfoto: arhivă personală
Adela Popescu și Radu Vâlcanfoto: arhivă personală

Au mai rămas doar câteva zile până când Adela Popescu (34 de ani) va deveni mămică pentru a treia oară. Prezentatoarea de la Pro Tv și-a făcut bagajul pentru maternitate și așteaptă ca sorocul să-i vină din clipă în clipă. Adela Popescu vrea să nască tot natural, deși la ultima sarcină a născut pe viu și a suportat dureri cumplite.

Tăticul Radu Vâlcan (44 de ani) este și mai emoționat decâ soția sa. Înainte de venirea pe lume al celui de-al treilea băiețel al cuplului, Radu Vâlcan a fost invitat în podcastul lui Mihai Morar, și a făcut, în premieră, confesiuni despre familia sa, care în curând se va mări cu un nou membru. Radu Vâlcan se teme ca soția sa, care vrea să-l nască tot natural și pe cel de-al treilea băiețel al cuplului, să nu treacă prin experiențele dureroase de care a avut parte la primele două sarcini.

„Ne-am dorit al treilea copil, l-am planificat”

“Când Adela era în travaliu am plâns. A fost în travaliu 12 ore la a prima sarcină. Am plâns pentru că o auzeam pe ea prin ce dureri trecea. De fapt, așa a fost la ambii copii, și din cauza unei probleme pe care o are la spate, practic, sarcinile îi apăsau pe nervul sciatic. Durerile erau cumplite, așa că am plâns de față cu toți. A urlat ore. Mai tăcea, iar urla. A trecut prin două nașteri naturale și vrea și a treia să fie la fel. La Andrei, travaliul a durat 5 ore, dar durerea a fost mai mare, pentru că efectiv a născut pe viu, fără ca epidurala să-și facă efectul. Acum suntem pe final de sarcină, deja are contracții foarte dureroase. Ne-am dorit al treilea copil, l-am planificat”, a povestit Radu Vâlcan, la podcastul lui Mihai Morar.


    Așa arată Adela Popescu înainte să nască al treilea copilfoto: Instagram
Așa arată Adela Popescu înainte să nască al treilea copilfoto: Instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în august 2015. Prezentatorul a cerut-o de nevastă pe cântăreață la cinci ani după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare la telenovela „Iubire și onoare”. „Mi-am dat seama că am devenit matur odată cu nașterea primului copil, Alexandru. De fapt, m-am maturizat atunci când m-am căsătorit. Ne-am cunoscut când aveam eu 33 de ani, eram cam aiurit atunci. Am cerut-o în căsătorie după cinci ani de la prima întâlnire în același loc la Ruse, în Bulgaria. A fost prima persoană din viața mea de care m-am simțit legat”, a mai mărturisit Vâlcan.

Citește și:

VIDEO Adela Popescu și Radu Vâlcan își prezintă noua casă. Lux în fiecare cameră

INTERVIU Adela Popescu, vacanță cu familia extinsă, înainte să vină bebe 3: "În iulie nasc". Poze cu răsfățul din Egipt

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net