Radu Vâlcan: “Am plâns când Adela a fost în travaliu. A urlat 12 ore”. Actrița și-a făcut bagajul pentru maternitate

image
Adela Popescu și Radu Vâlcanfoto: arhivă personală

Au mai rămas doar câteva zile până când Adela Popescu (34 de ani) va deveni mămică pentru a treia oară. Prezentatoarea de la Pro Tv și-a făcut bagajul pentru maternitate și așteaptă ca sorocul să-i vină din clipă în clipă. Adela Popescu vrea să nască tot natural, deși la ultima sarcină a născut pe viu și a suportat dureri cumplite.

Tăticul Radu Vâlcan (44 de ani) este și mai emoționat decâ soția sa. Înainte de venirea pe lume al celui de-al treilea băiețel al cuplului, Radu Vâlcan a fost invitat în podcastul lui Mihai Morar, și a făcut, în premieră, confesiuni despre familia sa, care în curând se va mări cu un nou membru. Radu Vâlcan se teme ca soția sa, care vrea să-l nască tot natural și pe cel de-al treilea băiețel al cuplului, să nu treacă prin experiențele dureroase de care a avut parte la primele două sarcini.

„Ne-am dorit al treilea copil, l-am planificat”

“Când Adela era în travaliu am plâns. A fost în travaliu 12 ore la a prima sarcină. Am plâns pentru că o auzeam pe ea prin ce dureri trecea. De fapt, așa a fost la ambii copii, și din cauza unei probleme pe care o are la spate, practic, sarcinile îi apăsau pe nervul sciatic. Durerile erau cumplite, așa că am plâns de față cu toți. A urlat ore. Mai tăcea, iar urla. A trecut prin două nașteri naturale și vrea și a treia să fie la fel. La Andrei, travaliul a durat 5 ore, dar durerea a fost mai mare, pentru că efectiv a născut pe viu, fără ca epidurala să-și facă efectul. Acum suntem pe final de sarcină, deja are contracții foarte dureroase. Ne-am dorit al treilea copil, l-am planificat”, a povestit Radu Vâlcan, la podcastul lui Mihai Morar.

image
Așa arată Adela Popescu înainte să nască al treilea copilfoto: Instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în august 2015. Prezentatorul a cerut-o de nevastă pe cântăreață la cinci ani după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare la telenovela „Iubire și onoare”. „Mi-am dat seama că am devenit matur odată cu nașterea primului copil, Alexandru. De fapt, m-am maturizat atunci când m-am căsătorit. Ne-am cunoscut când aveam eu 33 de ani, eram cam aiurit atunci. Am cerut-o în căsătorie după cinci ani de la prima întâlnire în același loc la Ruse, în Bulgaria. A fost prima persoană din viața mea de care m-am simțit legat”, a mai mărturisit Vâlcan.

Citește și:

VIDEO Adela Popescu și Radu Vâlcan își prezintă noua casă. Lux în fiecare cameră

INTERVIU Adela Popescu, vacanță cu familia extinsă, înainte să vină bebe 3: "În iulie nasc". Poze cu răsfățul din Egipt

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
mugur mihaescu jpg
Soldati ucraineni elibereaza orasul Liman FOTO Twitter jpg
gaz pixabay com jpg
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png