Adela Popescu şi copiii ei, imagini de vis din Dubai. Erau pe punctul de a nu mai ajunge

30 decembrie 2021

Adela Popescu, Radu Vâlcan şi cei trei fii ai lor au reuşit să fugă în Dubai, după Crăciun. Actriţa a publicat mai multe imagini cu ea, soţul său şi cei mici, care se bucură din plin de vacanţă.

image

Adela Popescu le-a povestit fanilor de pe Instagram că ea şi familia ei ar fi trebuit să fie în Dubai de Crăciun, dar nu au reuşit, din cauza paşaportului unui dintre băieţi, Andrei, care expira în trei luni, nu şase cum e legea. Aşa că au ajuns înapoi acasă, unde au mâncat salată de beouf în loc de hummus şi s-au uitat la un film.

Fiul Adelei Popescu nu avea actele în regulă

“Ziua de Craciun trebuia sa fie altfel...Pe la ora asta ar fi trebuit sa mancam hummus pe plaja Jumeirah din Dubai. Dar noi mancam salata de beouf si ne uitam la un film cu Di Caprio, pe canapea, in Pipera. De ce asa? Pentru ca am ajuns la aeroport si pasaportul lui Andrei expira in trei luni. Si e musai sa fie minim sase. Desigur, stie asta cred ca si bebelusul nostru Adrian. Saracii copii nu inteleg de ce coboram din avionul catre Roma si nu ne urcam in cel pentru Dubai. Eu stiu de ce, dar nu le spun. Trebuie sa creada ca noi, parintii lor, suntem responsabili si organizati.

Dar cand o sa se intrebe Alexandru de ce nu studiaza si el in strainatate, o sa pot eu sa ii spun ca banii pentru scoala lui s-au dus pe bilete de avion nefolosite?!”, a scris Adela pe pagina sa de Instagram,

Adela Popescu şi familia, vacanţă de vis în Dubai

stanga
dreapta
adela popescu dubai jpg
adela popescu radu valcan jpg
adela popescu dubai 4 png
adela popescu dubai 6 png
adela popescu dubai 5 png
adela popescu dubai 2 jpg

Iată că, vedeta şi soţul ei au reuşit să rezolve problema şi au ajuns, într-un final, în mult-visata vacanţă din Dubai.

“Poate nu ne distram, ca la cat ne-am chinuit sa ajungem”, a scris Adela în dreptul unor fotografii în care apare alături de băieţii ei mai mari. Aşa cum a completat mai târziu, în comentarii, Adrian, mezinul familiei, dormea în carucior, motiv pentru care nu a fost inclus în imagini.

oana zavoranu jpg
maria dragomiroiu
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg
foto 1   carlas dreams copy jpg