Adela Popescu s-a întors la Vorbește lumea! «Am vrut să vă arăt că sunt sănătoasă»

image
Adela Popescu a revenit la ”Vorbește lumea” după ce s-a vindecat de Covid-19foto: captură/PRO TV

Surpriză mare pentru fanii emisiunii “Vorbește lumea”! Adela Popescu s-a întors în această dimineață înfloritoare în platoul emisiunii. Vedeta a declarat că s-a vindecat de noul coronavirus și a decis să revină la cârma emisiunii, în locul Cosminei Păsărin, care i-a ținut locul în această perioadă.

Adela a avut parte de o primire afectuoasă din partea colegilor în platoul emisiunii. “După o perioadă în care a stat acasă, vine de trei ori femeie, Adela Popescu!", a anunțat Horia Brenciu, care a introdus-o “în scenă” pe Adela.

Vedeta tv a primit și un tort din partea colegilor, de care s-a bucurat ca un copil. “Mi-am întărit imunitatea cu niște tort. Asta ca să vă demonstrez că sunt sănătoasă”, a declarat Adela când a văzut tortul. La un moment dat, Horia Brenciu a murdărit-o pe Adela cu tort, iar aceasta a dispărut din nou ca să își refacă machiajul în culisele emisiunii.

Diagnosticată cu Covid-19, Adela Popescu a fost carantinată la domiciliu și a așteptat să fie sută la sută bine și să aibă testul negativ pentru a se putea întoarce în platoul emisiunii "Vorbește lumea."

Adela a mărturisit că s-a confruntat cu probleme și mai complicate. Și asta pentru că soțul ei și Adrian, cel de-al treilea băiețel al cuplului, au luat și ei noul coronavirus. “A fost o perioadă mai grea decât mi-aș fi putut imagina. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că suntem sănătoși. Îi mulțumesc Cosminei că mi-a ținut locul. Și soțul meu s-a îmbolnăvit de Covid-19, s-a îmbolnăvit și micuțul de două luni. Acum e bine, mă speriasem, dar mi-a revenit culoarea în obraji”, a declarat Adela, luându-și la revedere de la Cosmina Păsărin împreună cu colegul ei de prezentare, Bogdan.

Citește și:

Radu Vâlcan și băiețelul de două luni au făcut și ei Covid. Adela Popescu: "S-au îmbolnăvit de la mine"

Cum se simte Adela Popescu, bolnavă de Covid: „Două zile mi-a fost rău de tot! Am picat în paranoia!”

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
Roxana, alături Liviu Guță
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
mugur mihaescu jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
Jair Bolsonaro le face cu mâna susținătorilor FOTO AFP
Protest AUR in Capitală Captură Facebook JPG
image
image
image
image
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu