Adela Popescu și-a recăpătat silueta! A scăpat de kilogramele în plus

Adela Popescu le face geloase pe proaspetele mămici care tocmai ce au născut și nu reușesc să scape de kilogramele acumulate pe timpul sarcinii!

Adela Popescu s-a întors la „Vorbește lumea” cu o siluetă de invidiat Foto: Instagram
Adela Popescu s-a întors la „Vorbește lumea” cu o siluetă de invidiat Foto: Instagram

Prezentatoarea de la Pro TV a revenit rapid la silueta de odinioară, după ce a adus pe lume și cel de-al treilea copil pe care îl are alături de partenerul ei, Radu Vâlcan.

Adela Popescu, siluetă suplă după naștere

Se pare că revenitul pe micile ecrane, la emisiunea „Vorbește lumea”, i-a priit Adelei Popescu. Prezentatoarea TV se afișează din nou cu silueta de odinioară, deși nu-și impune prea multe restricții alimentare în acest sens.

Recent, Adela le-a arătat urmăritorilor săi, în secțiunea Story de pe Instagram, că mânâncă cu poftă gogoși și pâine, două dintre inamicile principale ale oricărei cure de slăbire. Însă se pare că vedeta nu are nevoie de vreo dietă specială.

În urmă cu 5 luni, în luna iulie a acestui an, Adela Popescu aducea pe lume cel de-al treilea copil, tot un băiețel. După care a urmat o pauză, bineînțeles, de la filmările pentru emisiunea anterior menționată pe care o prezintă.

Adela Popescu și-a recăpătat silueta Foto: Instagram
Adela Popescu și-a recăpătat silueta Foto: Instagram

Adela Popescu a născut cu dureri cumplite

După ce a născut, vedeta a povestit cum a decurs întreaga experiență, având în vedere că nici celelalte două nașteri nu au fost prea plăcute. Adela Popescu a ales să nască în mod natural, doar cu anestezie epidurală. Chiar și așa, prezentatoarea TV a explicat că a fost un calvar aducerea pe lume a celui de-al treilea bebeluș.

Odată ajunsă la dilatație maximă, nașterea a început să devină extrem de dureroasă. „După injectare (a epiduralei n.r) s-a așezat puțin liniștea. Foarte puțin. Mă dilatasem deja serios, ajunsesem la 8, efectul anesteziei trecea, eu eram în agonie. Foarte repede am ajuns la dilatație maximă, contracții de intensitate de 100%. Deci, după experiențele trecute, urma expulzia”, a povestit Adela la vremea respectivă.

Deși i s-a administrat epidurala, Adela Popescu a avut parte de dureri groaznice după ce efectul anesteziei a trecut. În plus, vedeta a întâmpinat o problemă care a făcut ca nașterea să dureze mai mult.

Imploram pentru încă puțină anestezie. Sigur că nu mai era posibil. Dar nu înțelegeam de ce durează atât. Am simțit că mă prăbușesc când am aflat că bebelușul era încă sus, nu voia deloc să coboare, în condițiile în care eu simțeam că nu mai pot.

Durerile erau inimaginabile și bebelușul nu voia să iasă. (..) Tot ce puteam face era să împing cu toata ființa mea, triplând durerea ce mi-e peste putință să o descriu”, a mai spus Adela.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net