Adela Popescu se întoarce la Vorbește Lumea! «Nu mă așteptam să vă dau așa rapid această veste»

image
Adela Popescu se întoarce la Vorbește lumea, la o lună și jumătate după ce a devenit mamă pentru a treia oarăfoto: Pro TV

Adela Popescu se întoarce la serviciu mai repede decât ar fi crezut chiar și ea. Vedeta a devenit mamă pentru a treia oară la începutul lunii iulie, iar luni, 30 august, este pregătită să intre în direct din nou, din postura de gazdă a emisiunii Vorbește lumea! Adela o va lăsa pe mama ei acasă cu bebelușul, în vreme ce băieții mai mari vor merge la grădiniță.

Adela Popescu este pregătită să revină în emisiune pentru a fi alături de toți cei de acasă, de luni până vineri, de la 10:30. Superba mămică s-a încărcat cu energie și abia așteaptă reîntâlnirea cu telespectatorii. 

”Dragii mei, nu mă așteptam să vă dau așa rapid această veste, dar... mă întorc! De luni ne revedem la Vorbește Lumea, de la 10:30. Știu deja că voi avea emoții să fim împreună, așa că sper să-mi fiți aproape și să vedeți ce v-am pregătit alături de colegii mei.

Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineață, mamaie să îl supravegheze pe bebeluș, iar copiii să picteze la grădiniță, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbește Lumea”, a declarat Adela Popescu înainte de revenire.

Adela Popescu, cea mai rapidă revenire după sarcină

Prezentatoarea emisiunii “Vorbește lumea”, de la Pro TV, a adus pe lume cel de-al treilea băiețel la 11 iulie al familei, după patru ore de travaliu foarte dificil.

La primul copil, Adela a revenit la serviciu după trei luni de concediu postnatal, în vreme ce pentru al doilea copil și-a dat răgaz nouă luni pentru acomodare.

Citește și:

Adela Popescu, povestea nașterii celui de-al treilea copil: "S-a născut după o agonie de aproape patru ore"

Cum le răspunde Adela Popescu celor care o acuză că şi-a lăsat copilul de izbelişte pentru cariera în tv

horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
andreea mantea 2 JPG
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
BeFunky collage (22) jpg
Ziua 55 a războiului Ucraina - Rusia Bucha FOTO Gettyimages
Blog Cornel Stan
image
image
image
image
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png