Adela Popescu și Radu Vâlcan, întorși acasă de la aeroport. Vacanță ruinată

Ultima actualizare:

Curat ghinion! Adela Popescu (35 ani) n-a reușit să ajungă în vacanță în Dubai, cu familia, din cauza propriei neatenții. Ea a povestit că au fost întorși cu toții de la aeroport, întrucât pașaportul unuia dintre copii expira curând.

adela popescu radu valcan png

"Ziua de Crăciun avea să fie altfel. Pe la ora asta ar fi trebuit să mâncăm hummus pe plaja Jumeirah, din Dubai. Dar noi mâncăm salată de beouf și ne uităm la un film cu Di Caprio, pe canapea, în Pipera. De ce așa? Pentru că am ajuns la aeroport și pașaportul lui Andrei expiră în trei luni. Și e musai să fie minim șase. Desigur, știe asta cred că și bebelușul nostru de cinci luni", a scris vedeta, pe Instagram.

Adela, Radu și copiii au coborât din avion, iar cei mici n-au înțeles nimic din ceea ce se întâmpla. Dar Adela mai are putere să facă facă haz de necaz. "Săracii copii, nu înțeleg de ce coborâm din avionul către Roma și nu ne urcam în cel din Dubai. Eu știu de ce, dar nu le spun. Trebuie să creadă că noi, părinții lor, suntem responsabili și organizați. Dar când o să se întrebe Alexandru de ce nu studiază și el în străinătate, o să pot eu să îi spun că banii pentru scoala lui s-au dus pe bilete de avion nefolosite?!", afirmă vedeta.

image

Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei băieți 

Adela Popescu și Radu Vâlcan (44 ani) s-au căsătorit în 2015, după cinci ani de relație. Cei doi au trei băieței, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani), iar cel mic, Adrian, a venit pe lume anul acesta, în luna iulie. Pe cel de-al treilea băiețel, prezentatoarea de la ProTV l-a născut tot natural, la fel de greu. Actrița a decis să se oprească la trei copii, chiar dacă soțul ei, Radu Vâlcan, își dorește foarte mult o fetiță. “A ieșit mai repede voinicul decât ceilalți doi, dar durerile sunt la fel de mari. Am născut natural, m-am chinuit înainte ca acum să fiu mai bine. O să fiu capra cu trei iezi și soacra cu trei nurori. Radu e fericit pentru că a scăpat de emoții. El nu face față emoțiilor. El și-a dorit fetiță. Eu nu mi-am dorit nimic în mod special. Nu, cinstit acum, asta e formula completă. Nu mai vreau alți copii. Asta e, gata! S-a închis cercul. Ăștia suntem. Frățiorii l-au văzut pe bebe doar pe Facebook, a declarat Adela, după nașterea celui de-al treilea copil.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net