Adela Popescu și Radu Vâlcan, vacanță distrusă la munte: «Mă gândesc să nu mai venim»

Adela Popescu și partenerul ei, Radu Vâlcan, au optat pentru un sejur plin de zăpadă la munte, departe de oraș și de aglomerația lui, spre bucuria celor trei copii ai lor. Totuși, după ce s-au distrat pe pârtie, Adela a publicat un mesaj în care a explicat că se gândește să nu își mai petreacă astfel vacanța. Iată de ce!

Adela Popescu a fost la munte cu întreaga familie Foto: Instagram
Adela Popescu a fost la munte cu întreaga familie Foto: Instagram

Din imaginile publicate pe rețelele de socializare, se poate observa cum Adela Popescu și frumoasa ei familie s-au bucurat din plin de vacanța la munte. Atunci care să fie problema? Prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” și-a fotografiat micuții în timp ce încercau să învețe să schieze sau pe pârtie cu sania, cei mici părând să fie extrem de încântați.

Motivul pentru care Adela Popescu a dezvăluit că nu își mai dorește să meargă la munte

Însă, cum la părinți nu se mai gândește nimeni, am fi zis că totul a decurs perfect. Se pare însă că o vacanță, atunci când aduci cu tine trei copii, nu prea mai e „vacanță” în adevăratul sens al cuvântului, iar vedeta TV a glumit că nu mai vrea să repete experiența, cel puțin până când copiii nu mai cresc puțin.

Dacă în vacanță mergi să te și odihnești, în acest caz nu s-a pus problema de așa ceva, iar cei doi soți, Adela și Radu Vâlcan, le-au făcut numai poftele celor mici, pe ei neglijându-se un pic. Totuși, per total, vacanța nu a fost una de care să se poată plânge, decât așa, cu tentă de glumă.

A fost superb, dar până nu împlinesc zece ani copiii, mă gândesc să nu mai venim!”, a scris Adela Popescu pe Instagram, apărând într-o fotografie de pe pârtie. „Când împlinesc toți zece ani?”, a întrebat un urmăritor, curios la ce se referă prezentatoarea, iar Adela Popescu a explicat: „Cel mic”. Așadar, mai e de așteptat ceva! 

Și celelalte mămici din showbiz i-au fost alături și i-au comentat la postare. „Vezi, dacă schiați și voi, altfel stătea treaba!”, i-a replicat prezentatoarea TV Simona Gherghe, în timp ce Adelina Pestrițu a pus în dreptul imaginii mai multe emoticoane care râd, semn că și ele cunosc bine „situația”.

De asemenea, în altă imagine Adela apare în poză ca și cum ar fi alunecat pe zăpadă, semn că acest gen de vacanțe „friguroase” nu ar fi tocmai pe placul ei. Vedeta TV și pe pârtie încerca să se încălzească cu ajutorul unei băuturi calde. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
infidelitate jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
chei locuinta
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg