Adela Popescu și Radu Vâlcan, vacanță de poveste în Poiana Brașov. Cum s-au distrat pe pârtie

Adela Popescu și Radu Vâlcan petrec câteva zile departe de aglomerația și traficul infernal din București. Cei doi nu au plecat singuri în mica escapadă, ci alături de cei trei copii ai lor. 

image

Adela Popescu și Radu Vâlcan au ales să se relaxeze două zile departe de București. Nu mai mult, pentru că Adela se va întoarce de luni în platoul emisiunii "Vorbește lumea". Destinația pe care au ales-o: Poiana Brașov. Și-au făcut bagajele și au pornit la drum. La sosire i-a așteptat un peisaj desprins din povești, iar cei mai încântați cu siguranțp au fost micuții care s-au putut juca în zăpadă!

Adela Popescu a distribuit mai multe imagini din vacanță pe contul personal de Instagram. Așa cum ne-a obișnuit, Adela a prezentat situația într-o manieră amuzantă. În una dintre fotografii, prezentatoarea poartă o haină de blană așa că a menționat, pe un ton glumeț, că pe pârtie poți întâlni chiar și vulpi sau dragoni, făcând referire la fesurile cu model de dragon pe care le poartă fiii săi. 

Adela Popescu are un program încărcat, o slujbă solicitantă și trei copii acasă. Cu toate acestea, prezentatoarea este mereu binedispusă și își amuză prietenii de pe Instagram cu diferite fotografii inedite, întâmplări sau clipuri video în care protagonsit este chiar soțul său, Radu Vâlcan. 

Cum s-au cunoscut Radu Vâlcan și Adela Popescu 

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut în urmă cu mai bine de un deceniu pe platourile de filmare din Buftea. Radu Vâlcan avea o reputație de cuceritor la acea vreme, iar Adela nu a cedat ușor farmecelor actorului, după cum a povestit chiar ea. Pe de altă parte, Radu a dezvăluit că procesul de îndrăgostire a fost unul cât se poate de natural și, într-o bună zi, a avut revelația că era într-adevăr îndrăgostit de Adela și își dorea să lase trecutul tumultos în urmă. 

Cred că în viață nimic nu este întâmplător. Probabil că așa a fost și în cazul nostru. Niciodată nu mi-am dorit să mă așez la casa mea, n-aveam niciun motiv s-o fac. Într-adevăr, a apărut Adela ca să mă facă să-mi doresc să mă așez la casa noastră. Sunt un norocos, a apărut, atât!”, declara Radu Vâlcan. 

Adela și Radu își cumpără casă la mare 

Adela Popescu și Radu Vâlcan au planuri mărețe pentru anul 2022. Unul dintre ele este la un pas să devină realitate. Adela și Radu își vor cumpăra o casă la mare, în stațiunea Olimp, pe care prezentatoarea o consideră cea mai frumoasă și liniștită de pe întregul litoral românesc. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net