Adela Popescu, declarație de dragoste pentru Radu Vâlcan. Cum s-au cunoscut cei doi soți

Adela Popescu se bucură deja de vremea frumoasă din Sri Lanka jpeg
Addela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a doua oară

Adela Popescu i-a scris cel mai frumos mesaj lui Radu Vâlcan. Prezentatoarea tv a publicat o declarație de dragoste pe rețelele de socializare, iar prietenii virtuali ai vedetei au reacționat imediat.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a doua oară și acest lucru i-a făcut să fie foarte fericiți. Adela Popescu a publicat un mesaj în care a vorbit despre iubire sub forma unei declarații adresate soțului. 

„Povestea noastră a început pe platourile de filmare, iar anii ce au urmat s-au transformat în cei mai spectaculoși ani din viața noastră. Ai curajul să mergi și tu pană la capăt pentru iubirea ta” a scris Adela Popescu, pe Instagram.

Adela Popescu a publicat o fotografie mai veche cu soțul ei, loc unde i-a și făcut această declarație emoționantă.

image
Addela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a doua oarăFoto Instagram

Adela Popescu a povestit cum a decurs sarcina

Deși a trecut prin dureri inimaginabile, Adela Popescu este foarte fericită că a venit pe lume cel de-al doilea copil al ei.

„Așadar durerea travaliului venea peste cea de coloană, oferindu-mi chinuri inimaginabile, continue și de neoprit. (….) Durerile deja creșteau în intensitate și frecventa contracțiilor era la mai puțin de un minut. Fiecare mișcare de muschi declanșa un nou val de iad ajungând să simt o durere uriașă continuă dublată de repetitivitatea contractiilor. Știu ca la un moment dat nu mai puteam nici să clipesc, buzele mi se uscaseră, gura la fel și tot ce mai puteam face era sa ridic un deget prin care semnalizam că sunt în mijlocul unei contracții, deci, să rog să nu mă atingă nimeni. Mărturisesc că nimic, dar absolut nimic nu mă alina, deși am aplicat tot ce mi se spusese că ar ajuta: am respirat așa cum știam că trebuie să o fac, am plâns, am urlat surd, si cred că dacă mai aveam puterea să scot un sunet acela ar fi fost curmați-mi durerea cu orice preț”, a scris Adela Popescu.

peter imre corina dănilă jpg
image png
gabi badalau evenimente jpg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
image png
stranut raceala femeie batista jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
IMG 9667 JPG
image png
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg