Adela Popescu, primele poze cu burtica de gravidă! Fotografii din vacanța exotică în Maldive

image
Așa arată livingul din noua casă a Adelei Popescu

Adela Popescu (34) și Radu Vâlcan (43) se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară. Actrița și prezentatoarea emisiunii "Vorbește lumea" a cedat ștafeta emisiunii pe care o modera alături ce Cove cântăreței Lora și se bucură de o vacanță binemeritată departe de România, în însoritul și căldurosul Maldive!

Adela Popescu va deveni mamă pentru a trei oară anul acesta. Sarcina vedetei a fost dezvăluită accidental chiar de soacra sa, mama lui Radu Vâlcan.

image
Adela și Radu sunt în vacanță alături de copii și Laura Cosoi, cu familia ei

La scurt timp, Adela a confirmat că familia ei se va mări cu încă un membru și a cedat frâiele emisiunii cântăreței, Lora. Retrasă de pe micul ecran, Adela petrece clipe de liniște și de răsfăț în Maldive, alături de soț și copii, dar și de buna sa prietenă, Laura Cosoi. 

image
Adela Popescu se bucură de liniște și vreme caldă în Maldive

Adela Popesu și Radu Vâlcan, vacanță în Maldive

Ajunsă în Maldive, Adela Popescu a fost darnică cu imaginile din vacanța exotică și a încărcat fotografii pe pagina personală de Instagram, acolo unde a vorbit și despre decizia de a alege plajele retrase de aici ca loc de relaxare, la început de an. 

"Ne simțim bine, petrecem mult timp afară, copiii fac aerosoli, se joacă cu Rita(fetița Laurei Cosoi). Laura Cosoi și familia ei au căsuța de alături, iar eu stau pe bucățica de plajă din fața căsuței citind și uitându-mă în larg, cerându-i, peste măsură de des, ajutorul lui Radu, în privința copiilor, pe motiv că sunt însărcinată", a fost mesajul scris de Adela în dreptul unei fotografii în care apare alături de soțul său, Radu Vâlcan. 

image
Laura Cosoi a ales Maldive ca destinație de vacanță, la început de an

image
Adela și Radu sunt în vacanță alături de copii și Laura Cosoi, cu familia eiSursă foto: Arhivă personală

Adela a pozat și în costum de baie, iar burtica de gravidă începe să fie sesizabilă. Departe de casă, înconjurată de oameni dragi, vedeta radiază de fericire, dar nu uită să vorbească celor care îi urmăresc activitatea din mediul online despre modul în care se desfășoară concediul. La plecarea din România ea a spus, pe un ton glumeț, că va încărca cât mai multe fotografii, atunci când o vor lăsa băieții familiei. 

Adela și Radu s-au mutat într-o casă nouă

simeon stalpnicul png
Așa arată livingul din noua casă a Adelei PopescuSursă foto: Arhivă personală/ Instagram

Adela Popescu își dorea de mult o casă mai mare, mai adaptată nevoilor unei familii cu trei copii. A ales o vilă în același cartier în care locuiește de cinci ani încoace, la o stradă distanță, pentru că a vrut să păstreze apropierea de locuința părinților ei și pentru că este o zonă în care băieții ei pot crește frumos.

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg