Metoda genială prin care Adela Popescu îl poate prinde pe Radu Vâlcan dacă o înșală

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri autohtone, știind să îmbine perfect iubirea cu umorul. Cei doi prezentatori TV au o familie frumoasă, fiind părinții a trei copii. Odată cu această resposabilitate vine însă și o temere: dorința de a ști că partenerul tău este mereu în siguranță.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împreună 3 copii Foto: Instagram
Adela Popescu și Radu Vâlcan au împreună 3 copii Foto: Instagram

Așadar, pentru această problemă au fost găsite, de-a lungul timpului, și soluții moderne, cum ar fi un dispozitiv de localizare. Astfel, partenerul tău poate afla la doar un click distanță unde te afli în orice moment.

Motivul pentru care Adela Popescu și Radu Vâlcan folosesc o aplicație de urmărire, pe telefon

Totuși, acest lucru, deși inițial creat pentru siguranță, poate avea două tăișuri! Adela Popescu are acces la dispozitivul de localizare al soțului ei non stop, iar cum femeile se pot transforma rapid în agenți FBI la cea mai mică urmă de îndoială, oare prezentatoarea TV l-a urmărit vreodată pe Radu Vâlcan din teama de a nu fi înșelată?

Mai în glumă, mai în serios, Adela Popescu a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV că are acces oricând la telefonul partenerului de viață, explicând că îl poate verifica în permanență pe Radu Vâlcan pentru a afla unde este atunci când nu sunt împreună.  

Adela Popescu susține că între ea și soțul ei nu se pune problema de „înșelat”

Întrebată dacă este vorba de o neîncredere în soțul ei, Adela Popescu a eliminat imediat din calcul această ipoteză și a explicat că și partenerul ei are acces la telefonul ei, ambii având aceeași aplicație de localizare, iar acest lucru doar din motive de siguranță. 

 Adela Popescu a ținut să menționeze, de asemenea, că deși au funcția de localizare mereu activată, încă nu au verificat până acum, încrederea fiind una foarte mare între ei. Această aplicație se va dovedi a fi utilă doar în eventualitatea unei situații neprevăzute, în care nu vor putea să dea unul de celălalt. Actrița susține că între ea și partenerul ei nu s-a pus vreodată problema de înșelat.

Ne-am dat atât de mult acces încât nu am folosit-o. Este o încredere foarte mare între noi. Deși avem aplicația de localizare, este pentru a ne asigura că fiecare din noi este bine. La noi nu se pune problema de înșelat, nu ne-am gândit vreodată la așa ceva", a spus Adela Popescu în cadrul unei emisiuni TV.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net