Metoda genială prin care Adela Popescu îl poate prinde pe Radu Vâlcan dacă o înșală

28 ianuarie 2022

Radu V├ólcan ╚Öi Adela Popescu formeaz─â unul dintre cele mai ├«ndr─âgite cupluri autohtone, ╚Ötiind s─â ├«mbine perfect iubirea cu umorul. Cei doi prezentatori TV au o familie frumoas─â, fiind p─ârin╚Ťii a trei copii. Odat─â cu aceast─â resposabilitate vine ├«ns─â ╚Öi o temere: dorin╚Ťa de a ╚Öti c─â partenerul t─âu este mereu ├«n siguran╚Ť─â.

adela popescu radu valcan1 png
Adela Popescu și Radu Vâlcan au împreună 3 copii Foto: Instagram

A╚Öadar, pentru aceast─â problem─â au fost g─âsite, de-a lungul timpului, ╚Öi solu╚Ťii moderne, cum ar fi un dispozitiv de localizare. Astfel, partenerul t─âu poate afla la doar un click distan╚Ť─â unde te afli ├«n orice moment.

Motivul pentru care Adela Popescu ╚Öi Radu V├ólcan folosesc o aplica╚Ťie de urm─ârire, pe telefon

Totu╚Öi, acest lucru, de╚Öi ini╚Ťial creat pentru siguran╚Ť─â, poate avea dou─â t─âi╚Öuri! Adela Popescu are acces la dispozitivul de localizare al so╚Ťului ei non stop, iar cum femeile se pot transforma rapid ├«n agen╚Ťi FBI la cea mai mic─â urm─â de ├«ndoial─â, oare prezentatoarea TV l-a urm─ârit vreodat─â pe Radu V├ólcan din teama de a nu fi ├«n╚Öelat─â?

Mai ├«n glum─â, mai ├«n serios, Adela Popescu a dezv─âluit ├«n cadrul unei emisiuni TV c─â are acces oric├ónd la telefonul partenerului de via╚Ť─â, explic├ónd c─â ├«l poate verifica ├«n permanen╚Ť─â pe Radu V├ólcan pentru a afla unde este atunci c├ónd nu sunt ├«mpreun─â.  

Adela Popescu sus╚Ťine c─â ├«ntre ea ╚Öi so╚Ťul ei nu se pune problema de ÔÇ×├«n╚ÖelatÔÇŁ

├Äntrebat─â dac─â este vorba de o ne├«ncredere ├«n so╚Ťul ei, Adela Popescu a eliminat imediat din calcul aceast─â ipotez─â ╚Öi a explicat c─â ╚Öi partenerul ei are acces la telefonul ei, ambii av├ónd aceea╚Öi aplica╚Ťie de localizare, iar acest lucru doar din motive de siguran╚Ť─â. 

stanga
dreapta
adela popescu radu valcan2 png
adela popescu radu valcan3 png
adela popescu radu valcan4 png
adela popescu 0 jpeg
adela popescu radu valcan 1 jpeg
adela popescu radu valcan png
adela popescu jpeg
adela popescu radu valcan 0 jpg jpeg

 Adela Popescu a ╚Ťinut s─â men╚Ťioneze, de asemenea, c─â de╚Öi au func╚Ťia de localizare mereu activat─â, ├«nc─â nu au verificat p├ón─â acum, ├«ncrederea fiind una foarte mare ├«ntre ei. Aceast─â aplica╚Ťie se va dovedi a fi util─â doar ├«n eventualitatea unei situa╚Ťii neprev─âzute, ├«n care nu vor putea s─â dea unul de cel─âlalt. Actri╚Ťa sus╚Ťine c─â ├«ntre ea ╚Öi partenerul ei nu s-a pus vreodat─â problema de ├«n╚Öelat.

ÔÇ×Ne-am dat at├ót de mult acces ├«nc├ót nu am folosit-o. Este o ├«ncredere foarte mare ├«ntre noi. De╚Öi avem aplica╚Ťia de localizare, este pentru a ne asigura c─â fiecare din noi este bine. La noi nu se pune problema de ├«n╚Öelat, nu ne-am g├óndit vreodat─â la a╚Öa ceva", a spus Adela Popescu ├«n cadrul unei emisiuni TV.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg