Adela Popescu, surpriză de proporții pentru Radu Vâlcan, de ziua actorului! Cum l-a așteptat acasă

Ultima actualizare:

Ziua de opt februarie este una specială pentru familia Adelei Popescu. Radu Vâlcan a împlinit 45 de ani, iar prezentatoarea emisiunii "Vorbește lumea" i-a făcut o surpriză pe care, cu siguranță, nu o va uita curând! 

Adela Popescu i-a pregătit o surpriză lui Radu
Adela Popescu i-a pregătit o surpriză lui Radu

Adela Popescu se află în continuare acasă, în carantină, după ce a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, pentru a doua oară în mai puțin de jumătate de an. În ciuda faptului că este obligată să rămână acasă, Adela a reușit să îi pregătească lui Radu Vâlcan o surpriză deosebită pentru ziua de naștere a actorului. 

Radu Vâlcan a ieșit din carantină și a părăsit locuința pentru a face mici cumpărături, timp în care Adela nu a pierdut deloc vremea și a trecut la treabă! A comandat un tort delicios din ciocolată, a umflat mai multe baloane și a aranjat o masă ca la carte pentru sărbătoritul zilei! Prezentatoare a împărtășit momentul cu prietenii de pe Instagram. 

Radu Vâlcan a rămas fără cuvinte când a văzut surpriza 

Revenit acasă, Radu Vâlcan a fost cuprins de emoție atunci când a observat surpriza pe care i-a făcut-o Adela. Nu și-a găsit cuvintele pentru a-i mulțumi, însă zâmbetul larg pe care l-a afișat pe chip a fost unul grăitor pentru fericirea pe care a trăit-o! Adela s-a grăbit să îl îmbrățișeze și să îl felicite.

"Și de ziua lui se gândea să îmi facă o bucurie. Îmi dă să mănânc. Așa să fim mereu, scumpete, cu grijă unul față de celălalt. La mulți ani, te iubim!", a fost mesajul pe care Adela Popescu l-a scris în dreptul fotografiilor de pe Instagram. 

Adela Popescu, depsitată cu Covid-19 pentru a doua oară

Adela Popescu s-a îmbolnăvit pentru a doua oară de coronavirus. Anul trecut, în luna septembrie, ea a lipsit timp de aproximativ 10 zile de la emisiunea pe care o prezintă alături de Shurubel și Bogdan, tot din același motiv.

Dacă atunci nu a avut o stare prea bună și își pierduse parțial gustul și mirosul, se pare că de această dată, simptomele sunt unele mai ușoare, iar tonusul Adelei este unul bun. 

Cea care i-a ținut locul la emisiune Adelei în luna septembrie a fost Cosmina Păsărin. Acum , la cea de-a doua infectare, trustul de pe Pache Protopoescu, a decis ca prezentatorul Cabral să preia frâiele emisiunii până când Adela va putea reveni, în siguranță, la locul de muncă. Zilele trecute, însă, Cătălin Măruța a prezentat emisiunea "Vorbește lumea".

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net