Eugenia Șerban, schimbare uimitoare de look, după ce a învins cancerul: «Sunt tonică și muncitoare»!

Eugenia Șerban a învins cancerul și acum se bucură din plin de viață. Actrița a fost invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea și a dezvăluit că întreaga viață i s-a schimbat radical după ce a ieșit învingătoare din lupta cu cancerul.

image

Eugenia Șerban are 52 de ani și a învins cancerul ginecologic și cel de sân. Susține că medicii și prietenii care i-au fost aproape au contribuit decisiv la rezultatul pozitiv. Merge frecvent la controalele de rutină, însă preferă să trăiască în prezent și să nu rememoreze clipele dureroase prin care a trecut. 

Invitată în platoul emisiunii "Vorbește lumea", Eugenia Șerban a mărturisit că și-a recăpătat energia negativă și pofta de a se implica în proiecte. Actrița se află într-o formă excepțională și are o stare de spirit bună. A apelat la o schimbare de look și și-a vopsit părul într-o nuanță îndrăzneață care îi scoate în evidență trăsăturile. 

„Mă simt bine acum, am revenit la viața mea normală. Sunt tonică și muncitoare. Pe mine această boală m-a învățat să nu mai stresez din orice, să las lucrurile să se rezolve în ritmul lor. De asemenea, am mai învățat că trebuie să ma bucur mai mult de fiecare clipă împortantă din viața mea”, a dezvăluit actrița, invitată la "Vorbește lumea".

Eugenia Șerban și-a găsit liniștea după cele petrecute

Eugenia nu este de părere că lupta cu cancerul a reprezentat o lecție din care a avut ceva de învățat, ci doar o încercare din care a reușit să iasă victorioasă. De altfel, nu învinuiește providența pentru cele petrecute și a subliniat că nu a devenit mai credincioasă în urma experienței traumatizante. 

Pe de altă parte, recunoaște că boala a determinat-o să fie mai înțelegătoare și să facă pace cu propria persoană. “M-am împrietenit din nou cu Dumnezeul meu, pe care eram atunci supărată, și da, am învățat că El nu poate să-mi dea mai mult decât poate organismul meu să ducă. Și atunci stresul trebuie îndepărtat cât putem noi de mult”, a povestit Eugenia. 

Eugenia Șerban se temea că va face cancer

În urmă cu opt ani, Eugenia Șerban dezvăluia că se temea cancer, după ce a avut mari probleme din cauza silicoanelor, pe care și le-a pus la vârsta de 29 de ani. „Când mi-am scos silicoanele am făcut nişte necroze care se pot transforma în cancer. Sunt nişte tumori pietrificate. La unul dintre sâni e mai grav decât la celălalt”, povestea Eugenia la emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net