Actrița Eugenia Șerban a învins cancerul! Vedeta a împlinit 51 de ani: „Îmi lipsește scena”

Eugenia Șerban, alături de fiul ei, Lorans Bataineh, de 27 de ani
Eugenia Șerban, alături de fiul ei, Lorans Bataineh, de 27 de ani

Actrița Eugenia Șerban, cunoscută în special și pentru rolurile sale din mai multe telenovele autohtone, a primit cea mai bună veste din partea medicilor

Eugenia Șerban a reușit să învingă cancerul, după o luptă crâncenă cu boala. Actrița a fost diagnosticată cu două forme de cancer (ginecologic și la sân) într-un singur an și a fost nevoită să stea 12 ore pe masa de operație.

Acum, se reface treptat, și va mai fi nevoită să meargă la controale lunare și să urmeze un tratament. Totuși, în tot acest moment de cumpănă, actrița a povestit că l-a avut mereu alături pe fiul ei, care o vizta și îi ridica moralul. Astăzi, 13 noiembrie, a împlinit 51 de ani, și a primit vizite din partea prietenilor și apropiaților, pentru a celebra cum se cuvine această zi.


    Eugenia Șerban, alături de fiul ei, Lorans Bataineh, de 27 de aniFoto: Arhivă personală
Eugenia Șerban, alături de fiul ei, Lorans Bataineh, de 27 de aniFoto: Arhivă personală

„M-ar fi doborât psihic dacă aș fi spus atunci în perioada aia că am cancer (când a aflat n.r) Îți dai seama cum apăream în toate ziarele. Nu aș fi rezistat și nu aș fi putut să înving boala. Acum sunt bine, este ziua mea și deja e pelerinaj la mine acasă. Vin prietenii de trei zile să mă sărbătorească. Am gătit non-stop”, a povestit Eugenia.

„Mă simt foarte bine, sunt OK și sper sa fiu bine în continuare. Îmi lipsește însă scena. Trebuie să merg la controale din șase în șase luni și să iau pastile vreo cinci ani de acum încolo. În perioada asta am stat în casă, îi gătesc băiatului meu o dată pe săptămână.

Este în țară, stă cu iubita lui, ne vedem des acum. La începutul pandemiei a fost mai greu, lui îi era foarte frică. Venea la mine echipat, cu mască, cu mânuși, avea săracul răni pe mâini de la atâta dezinfectat. Nu mă lăsa să ies pe stradă fără mască. Am fost două zile munte și două la mare, unde nu era aglomerat. (..)

Nu operația în sine a fost cea mai grea, practic au fost trei operații într-una. Când am aflat că am cancer atunci a fost șocul mare, m-am gândit la moarte. Am avut norocul că l-am descoperit în fază incipientă. (..) Sfătuiesc oricare femeie să facă controale anuale pentru că e mai bine să-l găsești incipient”, a mai declarat actrița pentru Impact.ro.

cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
cub theo rose anghel damian png
shutterstock 165207755B jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub razvan ciobanu png
cabral dominicana jpg
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png