EXCLUSIV Eugenia Șerban, viața după cancer: «Mi-am pus gene și mi-am făcut părul albastru»

image
Eugenia Şerban a rămas fără păr în urma tratementelor împotriva canceruluiFoto: arhivă personală

A fost diagnosticată cu două forme de cancer (ginecologic și la sân) într-un singur an și a traversat o perioadă extrem de grea. Actrița Eugenia Șerban are 50 de ani și se reface acum, treptat, după ce a trecut prin cea mai urâtă perioadă din viața ei. Frumoasa vedetă a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum se întreține acum și cum a depășit momentele cumplite!

“Viața își urmează cursul și eu mă refac treptat. Am grijă de mine cum pot mai bine și îmi urmez tratamentele. Am fost chiar și două zile la mare, cu prietenele mele, însă am stat sub umbrelă, pentru că nu am voie și nici nu îmi face bine soarele, dar simțeam nevoia să ies puțin din București. La jumătatea lunii august vreau să plec la munte puțin, am și niște prieteni care mă așteaptă la Bistrița, doar că până acolo este drumul cam lung! Am început și spectacolele de teatru, la grădină. Luni, pe 27 iulie, joc la Tg. Jiu. Pe 21 august, la Grădina de vară din Herăstrău, joc în piesa <<Amanta>>”, povestește Eugenia Șerban pentru Click!

image
Eugenia are acum gene false şi părul albastru

Eugenia Șerban: “Am început să îmi reiau viața”

Cât despre starea de sănătate a actriței, aceasta spune că se simte bine acum și are grijă la tratament și alimentație! “Sunt OK! Mă simt bine. Urmez în continuare tratamentele pe care le am de făcut, mi-am pus gene, mi-am făcut părul albastru, acum e simplu să mă spăl pe cap, pentru că este scurt, mănânc foarte multe fructe pentru că e vară, cireșe, pepene roșu, piersici, caise, mere și mă întrețin. Fac tratamente corporale, nu am celulită, dar fac pentru tonus, pentru fermitatea pielii, pentru a mă menține în formă, radiofrecvență. Am apelat și la botox acolo unde am simțit că este nevoie și îmi doresc foarte tare să intrăm în normalitate, să se redeschidă teatrele. Am început să îmi reiau viața!”, a mai adăugat  Eugenia Șerban.

image
Eugenia continuă tratementele, dar spune că se simte bine

Citeşte şi

Eugenia Șerban a aflat că are două tipuri de cancer. «Am ales să merg mai departe»

Eugenia Șerban, coincidențe sumbre legate de cancer. «Cel mai greu a fost când mi s-a spus că voi rămâne fără păr»

image png
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
278537985 466770881908509 7030144293581689858 n jpg
4 catalin botezatu despre tatal lui la cina cu adi hadean si ionela nastase jpg jpeg
image png
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg