Eugenia Șerban, coincidențe sumbre legate de cancer. «Cel mai greu a fost când mi s-a spus că voi rămâne fără păr»

image
Eugenia Șerban a realizat o ședință foto în luna martie, înainte să îi crească părulfoto: Iulia Manda

Viața bate filmul, din păcate! Actrița Eugenia Șerban (50 de ani) e urmărită de o coincidență sumbră. La 13 ani după ce a interpretat-o pe Renata, bolnavă de cancer, în telenovelele "Inimă de țigan" și în "Regina", de la Acasă TV, iată că acum și ea se confruntă cu această teribilă boală. Nu se dă bătută, suportând cu stoicism toate tratamentele, dar și o operație de 12 ore. Ea a povestit despre acest necaz, care i-a dat viața peste cap.

Eugenia Șerban a avut puterea să povestească despre problemele de sănătate, într-un interviu acordat revistei VIVA. "Anul trecut în luna aprilie a început totul. Mergând la controlul ginecologic anual, s-a descoperit că ceva nu este în regulă, și așa au început investigațiile. În luna iunie, s-a confirmat cancerul ginecologic. Imediat după biopsie, medicul a hotărât să mi se facă de urgență o ecografie de sân, în aceeași zi. A fost una dintre cele mai urâte zile din viața mea, ziua în care am aflat că am și cancer la sân. Așa a început totul", s-a confesat actrița.

image
foto: Iulia Manda

Eugenia Șerban, după ce a fost diagnosticată cu cancer: "De ce eu? De ce mie?"

A urmat o perioadă grea: "Prima dată am crezut că este o greșeală, am tot sperat să nu fie adevărat și am început toate investigațiile necesare. RMN-uri, CT-uri, PET CT, biopsii, iar cel mai greu a fost să aștept rezultatul biopsiilor. Prima perioadă m-a dărâmat, aveam mii de întrebări în cap:  De ce, eu? De ce, mie? Și încă nu aveam habar ce va urma. Dar, în această perioadă, am avut alături de mine oameni și prieteni minunați", a mai povestit actrița, care abia așteaptă să se întoarcă la filmări și la teatru.

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
image
image

Vedeta a trecut printr-o operație de 12 ore și jumătate, cu o mare teamă. "Am avut un curaj inconștient! Chiar dacă echipa de medici (Chirurgie Generală, Chirurgie Plastică și Oncologie) a încercat să mă convingă să fac intervențiile pe rând, încăpățânarea mea și dosarul medical, favorabil în privința stării de sănătate generale, i-au determinat să prindă și ei curajul de a-mi face toate intervențiile deodată, pentru că eu voiam să fiu din nou pe scenă, peste două luni. Medicii zâmbeau și spuneau: <<Vom vedea! Nu va fi chiar cum vrei tu!>>, a mai spus ea. Actrița este o luptătoare, mai ales că și-a crescut singură și fiul, pe Lorans Bataineh (28 de ani). Contactată de Click!, artista ne-a spus: "Ani de zile am povestit că nu am cancer și s-a preluat altceva de cei din jur. Acum nu mă mai joc cu sănătatea mea fizică și psihică. Am făcut în martie o ședința foto înainte de a mi crește părul".

image
Eugenia Șerban, în 2007, în rolul din "Inimă de țigan"

Tot azi, 29 mai, Eugenia și-a dat jos peruca în direct, emisiunea "Vorbește lumea", de la PRO TV: ”Și pentru că m-am săturat de această perucă m-am hotărât să vorbesc. Asta sunt eu, am învățat să mă iubesc așa. Cel mai greu moment a fost când mi s-a spus: o să rămâneți fără păr. Este momentul psihologic pentru orice femeie și pentru orice bărbat”.

image
Eugenia Șerban și-a dat peruca jos în cadrul emisiunii "Vorbește lumea" (29 mai)

Rolul unei femei bolnave de cancer, în telenovele

În 2008, Eugenia Serban a ajucat în telenovela “Regina”, unde a interpretat același rol pe care l-a avut și în “Inimă de țigan”, adică Renata, fiica lui Gigi Dumbravă (Florin Zamfirescu) și mama Irinei (Andreea Pătrașcu). În telenovelele respective, Renata, interpretată de Eugenia Șerban, era bolnavă de cancer.

O altă coincidență nefericită. Vorbea deja de cancer de acum 6 ani

De ce s-a temut, nu a scăpat. În urmă cu șase ani, Eugenia Șerban pronunța cuvântul cancer, după ce a avut mari probleme din cauza silicoanelor, pe care și le-a pus la vârsta de 29 de ani. „Când mi-am scos silicoanele am făcut nişte necroze care se pot transforma în cancer. Sunt nişte tumori pietrificate. La unul dintre sâni e mai grav decât la celălalt”, povestea Eugenia la emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV. Vedeta a continuat: „Sânul este maltratat pentru că în urma necrozelor am rămas fără un mamelon. Sânul e mutilat şi pe interior, şi pe exterior. Voi merge la un spital din Turcia unde voi face operaţia. Dacă nu fac această operaţie, există riscul să se transforme în cancer".

Citește și:

Eugenia Șerban a aflat că are două tipuri de cancer. «Am ales să merg mai departe»

Eugenia Şerban: «Merg la psiholog, mă chinuiesc precum o femeie cu cancer mamar»

Johnny Depp FOTO EPA-EFE
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
surorile gabor webp
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
livia graur jpeg
livia graur familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laura cosoi
cristina cioran  iubit alex dobrescu jpeg
alina sorescu alexandru ciucu
familia regala jpg
alex delea survivor jpg
surorile gabor webp