Adela Popescu și-a anulat planurile de 1 Mai! Fiul ei este bolnav: «Are dureri mari»

Ultima actualizare:

Adela Popescu avea planuri mari de 1 Mai, însă din păcate acestea au fost date peste cap din cauză fiul ei cel mic, Adrian în vârstă de doar 10 luni, care este bolnăvior. Vedeta trebuia să fie prezentă alături de soțul ei și cei trei copii la un eveniment pe litoral, însă prezentatoarea TV a fost nevoită să renunțe la distracție. 

Fiul Adelei Popescu este bolnav: «Are dureri mari»
Fiul Adelei Popescu este bolnav: «Are dureri mari»

Adela Popescu avea de gând să plece pe litoral împreună cu familia, însă toate planurile i-au fost anulate, în momentul când fiul ei și al lui Radu Vâlcan, Adrian, în vârstă de 10 luni, a făcut o erupție dentară. 

Citește și Radu Vâlcan și Adela Popescu, agresați în trafic de șoferiță nervoasă: «I se umflase gâtul»

Vedeta a împărtășit fanilor, pe Instagram, că fiul ei Adrian are dureri mari și este nevoită să stea acasă împreună cu micuțul pentru a avea grijă de el. Adela a dezvăluit că Radu Vâlcan și ceilalți doi copii au plecat deja la mare, pentru a participa la o petrecere organizată de agentul imobiliarul, de la care și-au achiziționat apartamentul din Capitală.

Adela Popescu și Radu Vâlcan erau invitații de seamă ai evenimentului imobiliar organizat în stațiunea Olimp. Prezentatoarea TV a afirmat că era entuziasmată de ocazie, mai ales că și-ar fi putut cunoaște ,,viitorii vecini", dând de înțeles că cei doi nu resping ideea achiziționării unei locuințe pe malul mării. 

,,Eram și noi invitați la acest eveniment și poate aveam ocazia să ne cunoaștem viitorii vecini. Însă de câteva zile, micuțul, care are 10 luni, are o erupție dentară, asta îi provoacă extrem de multă durere și nu doarme nopțile a făcut și febră. E toată ziua mârâit supărat necăjit, așa că nu am mai mers", a mărturisit Adela Popescu. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o adevărată poveste de dragoste

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate personalități TV din România. Și-a început cariera cu roluri într-o serie de telenovele de succes, iar în prezent prezintă emisiunea ,,Vorbește Lumea", difuzată pe PRO TV.

Citește și Adela Popescu şi întreaga familie au făcut enterocolită. «La bebeluşi, există risc de deshidratare foarte mare»

Adela Popescu este căsătorită din 2015 cu actorul Radu Vâlcan, iar împreună formează un cuplu de vis. Cei doi au trei copii. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net