Radu Vâlcan și Adela Popescu, agresați în trafic de șoferiță nervoasă: «I se umflase gâtul»

Ultima actualizare:

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt urmăriți de probleme. Recent întreaga lor familie s-a simțit rău din cauza enterocolitei, iar vineri, 15 aprilie, cuplul a fost victima traficului infernal din București. Radu a povestit întâmplarea admiratorilor, pe pagina personală de Instagram.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost agresați în trafic de o șoferiță supărată
Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost agresați în trafic de o șoferiță supărată

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că traficul din București este unul extrem de aglomerat încă de la primele ore ale dimineții. Radu Vâlcan și soția sa, prezentatoarea Adela Popescu, au fost protagoniștii unui moment tensionat în dimineața de vineri.

Radu a povestit că o șoferiță, extrem de supărată, i-a reproșat că a virat la stânga într-un loc în care, conform acesteia, șoferii nu ar fi avut voie să facă acest lucru. Tonul avut de doamna cu pricina a fost unul agresiv, iar nervozitate i se putea citi pe întregul chip, având umflatele venele din zona gâtului, a relatat Radu pe Instagram. 

Citește și: Boala neștiută cu care s-a confruntat Adela Popescu 

„Am început ziua cu o chestie super funny, m-am oprit la cafenea să iau două cafele, una pentru mine, și una pentru scumpa mea soție, și la un moment dat am ieșit, m-am urcat în mașină și am vrut să fac stânga, am semnalizat și apare o doamnă imediat lângă mine, într-o mașină și a început: «Nu e voie, nu e voie să faci stânga» .O doamnă cu perle la gât, agitată, i se umflase gâtul", a povestit Radu. 

Întreaga familie a Adelei Popescu s-a confruntat recent cu probleme de sănătate

Adela Popescu a povestit fanilor că ultima perioadă a fost una dificilă pentru întreaga familie. Cuplul și cei trei copii au avut enterocolită și au fost chinuiți de dureri crunte de stomac. Bebelușul Adrian, de doar opt luni, a fost cel mai afectat. Micuțul a vomat mult și și-a îngrijorat părinții pentru că exista riscul să se deshidrateze. Adela și Radu au reușit să facă față bolii mai ușor, însă tot au prezentat dureri stomacale puternice, conform prezentatoarei. 

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt două persoane extrem de ocupate, însă întotdeauna găsesc timpul necesar pentru a-și amuza urmăritorii de pe Instagram. Cuplul distribuie adesea clipuri video amuzante, în care poartă conversații savuroase. 

Radu Vâlcan revine pe „Insula Iubirii"

Radu Vâlcan va prezenta și anul acesta „Insula Iubirii", emisiune desfășurată în Thailanda, în cadrul căreia cinci cupluri își vor testa relația și vor accepta să petreacă 21 de zile în compania celor mai atrăgătoare ispite. Adela Popescu este ocupată cu filmările de la emisiunea matinală „Vorbește lumea" și cu activitățile din gospodărie, despre care povestește întotdeauna fanilor. 

Vezi și: Adela Vâlcan și Adela Popescu au făcut amor în public 

Povestea de iubire dintre Radu și Adela a început în urmă cu un mai bine de un deceniu, pe platourile de filmare. Radu nu căuta la acea vreme o relație serioasă, însă actorul s-a îndrăgostit iremediabil de Adela și a renunțat, cu ușurință și fără regrete, la viața de burlac. S-au căsătorit în anul 2015 și au devenit părinții a trei băieți neastâmpărați: Alexandru, de cinci ani, Andrei, de trei ani și mezinul familiei, Adrian, de doar opt luni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net