Boala neștiută cu care s-a confruntat Adela Popescu. Cu greu a putut să stăpânească durerea: „Credeam că o să mor”

Adela Popescu a dezvăluit că s-a luptat ani buni cu o boală grea, din cauza căreia nu putea să doarmă, de teamă ca va muri şi despre care nici nu a ştiut cum să spună familiei.

Adela Popescu a dezvăluit că a avut atacuri mari de panică foto: Instagram
Adela Popescu a dezvăluit că a avut atacuri mari de panică foto: Instagram

Adela Popescu a povestit despre o perioadă grea din viaţa ei, pe când avea 18 ani şi juca în seriale. Atunci, din cauza oboselii acumulate, a început să facă atacuri de panică, de multe ori în somn. Actriţa a explicat că, fiind personaj principal, era mereu pe platourile de filmare şi nu apuca să se odihnească cum trebuie sau să mănânce. În acel moment, Adela nu ştia însă ce se întâmplă cu ea. 

„Am descoperit, în timp că, de fapt, erau niște atacuri de panică, pe care le aveam deseori în somn. Totul era foarte mult. Nu puteam să cuprind tot ceea ce mi se întâmpla. Jucam enorm atunci, zile întregi, cu pauză de masă în care nu știai dacă să mănânci sau să dormi. Eu am avut și ghinionul să am personaje extrem de pregnante. De regulă, eram protagonistă, asta însemna că filmam tot timpul. Nu prea existau secvențe fără mine. Asta însemna ca trebuia să țin minte extrem de mult text și să-mi schimb stările foarte ușor”, a declarat Adela Popescu, în cadrul podcastului “Pâine şi sare”, al părintelui Visarion Alexa.

Adela Popescu nu a putut dormi jumătate de an, de teama atacurilor de panică

Familia Adelei a aflat după mai mult timp că actriţa s-a confruntat cu acestea atacuri de panică. Asta pentru că Adela nu a ştiut cum să le spună şi nici nu a realizat momentul exact când lucrurile au scăpat de sub control. Mai mult, la un moment dat, vedeta a conştientizat că nu mai dormise de jumătate de an, de teama acestor atacuri de panică.

„Când povesteam cu familia mea despre perioada grea prin care am trecut, cu anxietăți, mi-au spus «dar noi cum de nu am știut asta?». Iar eu le-am răspuns: «Nici eu n-am știut să vă spun» M-a învăluit atât de sinuos, încât nu mi-am dat seama că se întâmplă asta. La un moment dat, am ajuns la concluzia că o jumătate de an n-am dormit noaptea, pentru că mi-era teamă să adorm, credeam că o să mor”, a mai spus Adela Popescu.

Adela Popescu, diagnosticată cu Covid a doua oară

Adela Popescu s-a îmbolnăvit din nou, la începutul lunii februarie, de Covid-19. Ea a intrat în izolare, iar locul ei la emisiunea "Vorbeşte lumea" a fost luat de Cabral. Din fericire, Adela a făcut o formă uşoară. 

„Am două teste pozitive. Mă simt mai bine decât data trecută. Îmi curge nasul și gâtul mă doare. Nu sunt daună totală. Îți mulțumesc foarte mult că ești acolo în platou. Mi-am dorit foarte mult să vii tu. I-am spus și Andreei asta”, i-a spus Adela, în acel moment, lui Cabral, în direct la „Vorbește lumea”.

Adela Popescu a mai fost infectată cu SARS-CoV-2, în septembrie, după ce l-a născut pe Alexandru, al treilea ei copil cu Radu Vâlcan. Atunci, întreaga familie a fost bolnavă.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net