Elena Gheorghe, imagini de colecție din adolescență! Cum arăta înainte să devină celebră în trupa Mandinga

Ultima actualizare:

Numele Adelei Popescu este legat astăzi de emisiunea pe care o prezintă la PRO TV și mai puțin de activitatea ei muzicală. La începutul anilor 2000, prezentatoarea și-a încercat norocul în industria muzicii și a format, pentru puțină vreme, o trupă alături de Elena Gheorghe. 

image png

Elena Gheorghe a scos din arhiva personală mai multe fotografii din perioada adolescenței și a tinereții. În una dintre imagini, realizată la petrecerea aniversară de 23 de ani a Elenei, fosta solistă a formației Mandinga apare alături de sora sa, Ana și Adela Popescu. Cuprinsă de nostalgie, vedeta a distribuit instantaneul pe contul personal de Instagram, spre surprinderea fanilor.

La vremea respectivă, Ana, Elena și Adela erau toate trei vopsite blond. Între timp, fiecare dintre ele și-a definit propriul stil, dar au rămas la fel de frumoase și pline de viață. 

O altă imagine pe care Elena a distribuit-o este una realizată cu mulți ani în urmă, atunci când solista se afla în clasa a noua. 

Puțini sunt cei care știu că, la începutul anilor 2000, înainte ca Adela să devină cunoscută datorită rolurilor din serialele TV și a emisiunilor și ca Elena să se facă remarcată în trupa Mandinga, cele două artiste au cântat împreună.

Timpul a trecut, iar fiecare dintre ele și-a urmat idealurile, Adela nu mai apare atât de des pe micul ecran în seriale, ci în fiecare zi, în rolul de gazdă a emisiunii Vorbește Lumea, iar Elena Gheorghe a încetat colaborarea cu Mandinga cu ani în urmă pentru a se dedica proiectelor personale. 

Ambele au o viață personală împlinită. Elena Gheorghe este căsătorită cu Cornel Ilie din anul 2011 și are împreună cu el doi copii, o fetiță și un băiat. Fosta sa colegă, Adela Popescu este căsătorită cu Radu Vâlcan din anul 2015, iar între timp au devenit părinții a trei băieței superbi: Alexandra, Andrei și Adrian. 

Adela Popescu a cântat la podcastul lui Horia Brenciu

Deși a reunțat la muzică de multă vreme, Adela Popescu și-a surprins recent fanii. Invitată la podcastul lui Horia Brenciu, prezentatoarea a acceptat să cânte, iar Horia Brenciu a fost cucerit de vocea Adelei și i-a sugerat, mai în glumă, mai în serios, să revină la vechile pasiuni.

De altfel, mulți dintre cei care au urmărit momentul au împărtășit părerea lui Horia Brenciu și i-au adresat mesaje de încurajare Adelei: „Adela ar trebui să se reapuce de cântat. Are o voce pe care a înăbușit-o, dar care încă mocnește acolo", „Vocea ta îmi încântă sufletul, Adela!", au fost doar două dintre comentariile scrise de către internauți. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net