Ce i-a reproșat Adela Popescu soțului ei: „Chiar așa de rar?!”

Ultima actualizare:

Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut deliciul urmăritorilor lor din mediul online cu o conversație care cu siguranță a fost purtată de mulți părinți! Iată discuția dintre cei doi și ce i-a „reproșat” Adela partenerului ei!

Adela Popescu și Radu Vâlcan, conversație amuzantă pe Instagram Foto: Arhivă personală
Adela Popescu și Radu Vâlcan, conversație amuzantă pe Instagram Foto: Arhivă personală

Adela Popescu și Radu Vâlcan demonstrează încă o dată că în cuplul lor umorul este la el acasă, cei doi având o relație extrem de apreciată și din acest punct de vedere. Recent, soții și-au anunțat urmăritorii că s-au bucurat de o ieșire în oraș, iar discuția ulterioară dintre ei a adus zâmbete pe chipurile internauților.

Adela Popescu și Radu Vâlcan nu au mai ieșit în oraș de doi ani

De când au devenit părinți pentru a treia oară, fiind prinși și cu proiectele din care fac parte, se pare că Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cam negijat....viața socială. Ieșirile lor în oraș au devenit tot mai rare, iar prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a ținut să îi amintească acest lucru partenerului ei.

Recent, cei doi soți s-au bucurat de o ieșire alături de câțiva prieteni, printre care și Irina și Răzvan Fodor, Andreea Esca, Mihai Petre și Pavel Bartoș! Adela Popescu și Radu Vâlcan le-au povestit urmăritorilor lor de pe Instagram că nu au mai făcut acest lucru de doi ani!

Conversația amuzantă purtată de cei doi pe Instagram

Prezentatoarea TV chiar l-a întrebat pe soțul ei de când nu a mai scos-o în oraș, iar acesta a răspuns că de vreo doi ani, de când au participat la petrecerea organizată de Dana Rogoz pentru fetița ei, Lia

Ia zi, mă scumpeteo, de când nu m-ai mai scos tu pe mine în oraș?”, i-a pus Adela întrebarea soțului ei. „Tocmai ce vorbeam în seara asta cu cineva, cred că de vreo doi ani, așa”, a răspuns și Radu Vâlcan.

Adela Popescu: „Nuuu! De la moțul Liei cred că nu am mai ieșit”

 Radu Vâcan: „Păi cam doi ani”

Adela: „Asta nu-i ceva cu ce să ne lăudăm, dar a fost super frumos”.

Radu: „Dar e frumos mai rar și mai drăguț

Adela: „Dar chiar așa de rar?! Hai mai des și mai drăguț”

Radu: „Este 2:10 noaptea”

Adela: „Suntem niște nebuni!”, a fost conversația amuzantă dintre cei doi soți, care nu au mai stat de multă vreme în oraș cu prietenii, până târziu. În rest, bineînțeles că au mai avut parte de ieșiri, însă probabil doar cu cei mici și cu familia.

   Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!      

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net