Fetița Danei Rogoz a împlinit un anișor. Ce a ales Lia de pe tăviță, la ruperea turtei

image
Lia, fetița Danei Rogoz a împlinit un anFoto: Arhivă personală

Dana Rogoz și-a sărbătorit de curând fetița, Lia împlinind un anișor. Actrița a anunțat că micuța a avut parte și de petrecerea de rupere a turtei, dezvăluind și ce obiecte a ales aceasta de pe tăviță, conform tradiției. Pe lângă Lia, Dana și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, mai au un băiețel, pe Vlad.

„Azi o sărbătorim pe Lia doar cu familia extinsă, acasă. Petrecerea de Rupere a Turtei am amânat-o puțîn, până când interdicția pentru astfel de evenimente va fi ridicată. Deci practic aniversarea ei va dura 3 zile că în povești! Iubita mea! Hai că ne apucăm să umflăm baloane”, a scris Dana Rogoz pe rețelele de socializare.

Actrița a dezvăluit și ce obiecte a ales micuța Lia de pe tavă. „Micuța mea a ales ieri de pe tăviță parfumul, rigla și o pensula, pe care chiar Vlad o așezase înainte, fără că ea să știe. Deci, ce ziceți de viitorul ei? Ce profesie anunță aceste alegeri?”, a mai spus Dana.

„Fetița noastră minunată împlinește azi 1 an. Este o bijuterie de copil, veselă, gingașă, atentă, blanda. Un copil care a venit pe lume într-un context dificil, parcă tocmai pentru a ne ajută să trecem mai ușor peste toate și să ne bucurăm mai mult de viață. 

Cu Lia am experimentat o trăire cu totul nouă. De absolut fiecare moment în parte mi-a fost dor trăindu-l. Mi-e greu să explic în cuvinte. Dar mi-a fost dor de burtică, când ea era încă acolo. Mi-e dor de alăptat, când încă o alăptez și o privesc cum stă la sânul meu.

Mi-a fost dor să o văd mergând, chiar în momentul în care făcea primii pași. Tocmai pentru că știu că momentele acestea sunt irepetabile.Lia Bucuria mea, te iubesc infinit necondiționat și pentru totdeauna!”, a fost mesajul emoționant al Danei, însoțit și de câteva imagini cu micuța Lia, care au topit internetul.

„Ca si lui Vlad, i-am facut cadou de ziua ei un tablou si o adresa de email, in care Radu si cu mine ii vom scrie constant. La 18 ani ne-am propus sa ii dam cadou parola si sa o invitam sa isi citeasca acest jurnal. Tocmai i-am trimis primul email, pe care i l-am compus amandoi, la cafeaua de dimineata. Atat de mari emotii”, a mai scris actrița.

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg