Radu Vâlcan a surprins-o pe Adela Popescu în direct, de Ziua Îndrăgostiților!

De Ziua Îndrăgostiților, toate doamnele și domnișoarele au publicat mânde cadourile primite din partea partenerilor. Adela Popescu a petrecut ziua iubirii în direct, la Pro TV, însă acest lucru nu înseamnă că soțul ei nu a găsit o modalitate de a o surprinde!

image

Adela Popescu a revenit pe micile ecrane, în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, după ce a stat o perioadă în izolare. La Pro TV s-a sărbătorit cu baloane, inimioare și mesaje romantice ziua de 14 februarie, care marchează Valentine's Day. 

Cum a surprins-o Radu Vâlcan pe Adela Popescu, în direct

Prezentatorii Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu i-au îndemnat și telespectatorii emisiunii să trimită mesaje cu declarații de dragoste pentru jumătatea lor, în această zi specială.

Spre surprinderea Adelei, ceilalți doi prezentatori au dezvăluit că soțul ei, Radu Vâlcan, i-a transmis și el un mesaj partenerei sale, pe care l-au citit în direct! Având în vedere că nu au putut petrece această zi împreună, Radu Vâlcan s-a gândit să își surprindă soția.

 „Iubirea mea, să fim sănătoși, să ne iubim ca până acum. Copiii să ne crească și să învețe toate lucrurile bune pe care le învățăm noi unul de la celălalt în fiecare zi. Te iubesc! P.S: Vezi că miroase rău în casă. Am făcut, ce crezi? Pește. Semnat: Scumpetea”, a fost mesajul lui Radu Vâlcan.

Adela Popescu a glumit și ea pe marginea subiectului: „În situația în care mă aflam, putea să scrie și „Am cumpărat eu pâine” și tot eram fericită. Dar chiar el l-a trimis, nu?”, a zis Adela, care s-a temut ca nu cumva ca partenerul ei să fi scris ceva „deocheat” în mesaj.

De asemenea, prezentatoarea TV i-a reamintit lui Radu Vâlcan în direct că florile ei preferate sunt lalelele albe, pe care le va așepta când ajunge acasă, după emisiune. „Le-am spus și lor că tu ești romantic” a mai zis Adela. Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din 2015 și au împreună trei băieți.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net