Radu Vâlcan a surprins-o pe Adela Popescu în direct, de Ziua Îndrăgostiților!

De Ziua Îndrăgostiților, toate doamnele și domnișoarele au publicat mânde cadourile primite din partea partenerilor. Adela Popescu a petrecut ziua iubirii în direct, la Pro TV, însă acest lucru nu înseamnă că soțul ei nu a găsit o modalitate de a o surprinde!

image

Adela Popescu a revenit pe micile ecrane, în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, după ce a stat o perioadă în izolare. La Pro TV s-a sărbătorit cu baloane, inimioare și mesaje romantice ziua de 14 februarie, care marchează Valentine's Day. 

Cum a surprins-o Radu Vâlcan pe Adela Popescu, în direct

Prezentatorii Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu i-au îndemnat și telespectatorii emisiunii să trimită mesaje cu declarații de dragoste pentru jumătatea lor, în această zi specială.

Spre surprinderea Adelei, ceilalți doi prezentatori au dezvăluit că soțul ei, Radu Vâlcan, i-a transmis și el un mesaj partenerei sale, pe care l-au citit în direct! Având în vedere că nu au putut petrece această zi împreună, Radu Vâlcan s-a gândit să își surprindă soția.

 „Iubirea mea, să fim sănătoși, să ne iubim ca până acum. Copiii să ne crească și să învețe toate lucrurile bune pe care le învățăm noi unul de la celălalt în fiecare zi. Te iubesc! P.S: Vezi că miroase rău în casă. Am făcut, ce crezi? Pește. Semnat: Scumpetea”, a fost mesajul lui Radu Vâlcan.

Adela Popescu a glumit și ea pe marginea subiectului: „În situația în care mă aflam, putea să scrie și „Am cumpărat eu pâine” și tot eram fericită. Dar chiar el l-a trimis, nu?”, a zis Adela, care s-a temut ca nu cumva ca partenerul ei să fi scris ceva „deocheat” în mesaj.

De asemenea, prezentatoarea TV i-a reamintit lui Radu Vâlcan în direct că florile ei preferate sunt lalelele albe, pe care le va așepta când ajunge acasă, după emisiune. „Le-am spus și lor că tu ești romantic” a mai zis Adela. Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din 2015 și au împreună trei băieți.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Soldați ucraineni în apropiere de Liman FOTO Profimedia
faliment criza foto shutterstock jpg
image
image
image
image
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu