Radu Vâlcan, la 45 de ani. Cum arăta pe vremea când juca în videoclipurile Mădălinei Manole

Radu Vălcan, care a împlinit marţi, 8 februarie, 45 de ani, este cunoscut tuturor ca prezentator TV şi actor, dar el a avut o altă meseria la debutul său în showbiz. Soţul Adelei Popescu a lucrat iniţial ca model. Iată imagini de pe atunci, dar şi cum a ajuns să îşi schimbe cariera. 

cub radu valcan png

Radu Vălcan s-a născut pe 8 februarie 1977, în București. Deşi lucrează în televiziune, în adolescenţă, prezentatorul TV îşi dorea să fie într-o trupă rock, iar apoi a absolvit Facultatea de Marketing, din cadrul Academiei de Studii Economice.

A debut ca model, iar cariera din lumea modei a fost una de succes. A apărut în multe reclame tv, în prezentări de modă, dar și în videoclipuri, printre care şi într-unul pentru o piesă a regretatei Mădălina Manole, "Când sunt cu tine".

Mădălina Manole şi Radu Vâlcan
Mădălina Manole şi Radu Vâlcan

A debut în televiziune la Prima TV

Primul lui job în televiziune a fost la Prima TV, unde a prezentat multă vreme știrile sportive și apoi emisiunea "Impact". Aşa a început o carieră frumoasă în lumea mass-media. Din august 2009, s-a mutat la Acasă TV, unde a fost la cârma emisiunii "Poveştiri adevărate". Radu a povestit că a învățat foarte multe de la întreagă echipă şi că acolo i s-a oferit posibilitatea să evolueze personal și profesional.

Programul încărcat l-a făcut să renunţe însă la prezentările de modă şi la cariera de model. A continuat să apară, aşa cum face şi în prezent, în reclame şi spoturi tv.

A cunoscut-o pe Adela Popescu pe platorile “Iubire şi onoare”

Tot la Acasă TV a început să şi joace în seriale. Primul său rol a fost în “Iubire şi onoarea”, în 2011, iar atunci a cunoscut-o şi pe Adela Popescu, cea care avea să îi devină soţie şi cu care urma să aibă trei băieţi. Cei doi nu doar că formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul, dar au au avut şi o colaborare profesională reuşită. Pe lângă “Iubire şi onoare”, ei au mai jucat împreună şi în serialele fenomen "Pariu cu viața" și "O nouă viață”.

“Insula iubirii”, întreruptă de pandemie

Radu Vâlcan a ales să părăsească postul Acasă TV, iar din 2015, este prezentatorul emisiunii “Insula iubirii”, de la Antena 1. Show-ul de dating a fost interrupt în 2020, din cauza pandemiei de coronavirus, dar Radu a revenit la filmări la finalul lui 2021, pentru cel de-al şaselea sezon.  

Chiar dacă “Insula iubirii” nu s-a filmat în această perioadă, Radu nu a lipsit de pe micile ecrane. El a apărut la show-ul Pro TV, “Masked Singer”, unde a fost costumat în şarpe.

Radu Vâlcan şi Adela Popescu au trei băieţi împreună

Radu Vâlcan şi Adela Popescu s-au căsătorit în 2015 şi au împreună trei băieţi, Alexandru, Andrei şi Adrian.

Rememorând filmările pentru “Iubire şi onoare”, Radu a povestit că şi-a dat seama că e îndrăgostit nebuneşte de Adela pentru că nu putea să doarmă. De atunci, tot ce face e pentru soţia sa, de care ştie că e iubirea vieţii lui.

“Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging”, a declarat Radu, într-un interviu pentru VIVA!, acum ceva vreme.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net