Elena Gheorghe, imagini incredibile: ”Cântăream cât nici în sarcină n-am avut”

Elena Gheorghe (36 de ani) are acum un corp frumos şi o talie de viespe, dar îşi aminteşte că la vârsta de 14 ani era ceva mai rotunjoară.

elena gheorghe jpeg

Elena Gheorghe recunoaște că diferențele sunt mari între imaginiea ei de acum și felul în care arăta la 14 ani.

Artista susține că nici în sarcină n-a mai ajuns să cântărească atât de mult, după ce a depășit vârsta adolescenței.

„Pentru cei care au zis că m-am schimbat mult de atunci, aşa e, au dreptate. Acolo aveam 14 ani, cântăream cât nici în sarcină n-am avut şi aveam nuanţa mea naturală la păr, dar tot frumoasă eram, cel puţin aşa mă văd eu acum", spune Elena Gheorghe.

image

Asta nu o face să se distanțeze însă de cea care era atunci. Artista afirmă cu tărie că iubește fiecare etapă a vieții ei, pentru că toate experiențele prin care a trecut au făcut-o să fie femeia împlinită de acum.

Elena nu a avut însă întotdeauna această viziune sănătoasă asupra vieții. Artista recunoaște că au fost momente în care a fost rea cu ea însăși, atitudine care i-a făcut mult rău la vremea respectivă.

"Mă iubesc şi mă accept în orice etapă a vieţii mele. Au fost unele momente când nu m-am acceptat, ba chiar am fost foarte rea cu mine şi aceste lucruri au avut repercusiuni, dar din greşeli învaţă omul. Cât despre pasiunea mea pentru muzică încă arde în mine şi mai zace atâta talent pe care n-am avut răbdare să-l descopăr, să-l scot în lumină”, mai spune Elena.

Azi, Elena Gheorghe este măritată şi are şi doi copii superbi. 

Întreaga familie a Elenei a avut coronavirus 

Anul 2021 a fost unul complicat pentru Elena Gheorghe. Toți membrii familiei sale au avut coronavirus și au făcut forme mai grave sau mai ușoare ale bolii.

"Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simptome severe, alții medii, iar ceilalți ușoare. N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost “asistenta” de serviciu la mine acasă pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane și cu ceilalți, dar și cu medici, asistenti și vă împărtășesc experiența mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțini din păcate, sunt foare mulți”, a povestit Elena Gheorghe, pe Instagram.  

Elena a trecut ușor prin boală, dar a experimentat un efect secundat mai ciudat, în sensul că a luat două kilograme, în loc să slăbească, așa cum s-ar fi așteptat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net