Andra, Feli și Elena Gheorghe, 100% naturale. Cum arată fără pic de machiaj

Ultima actualizare:

Surpriză! Cum arată complet naturale mai multe vedete de la noi, care au publicat la final sau la început de an fotografii fără machiaj. Click! îţi prezintă trei dive care arată superb şi fără tone de farduri sau zeci de filtre din telefon.

vedete png

Feli (35 de ani) are o frumuseţe aparte: „Realitatea fără filtru. Am o stare de fericire, dar sunt şi obosită’’, a scris Feli pe pagina sa de Instagram. Cântăreaţa s-a filmat complet naturală pentru a le arăta fanilor ei cum arată ea de fapt fără filtre de înfrumuseţare şi fără machiaj. În plus, tenul vedetei e luminos şi lipsit de imperfecţiuni, iar ochii îi râd pur şi simplu.”

Cântăreața Feli Donose a devenit cunoscută după ce a participat la „Vocea României”. În urmă cu mai mulți ani, solista a apelat la o operație de micșorare a stomacului, după mai multe cure de slăbire eșuate. 

Feli Donose a ales să fie sinceră cu fanii ei, pentru că a vrut să le transmită un mesaj tuturor fetelor care se confruntă cu probleme de greutate și aleg ”calea simplă” a dietelor pe termen scurt. 

”Am ajuns pe sistem nervos la 101 kg. Am  încercat toate dietele posibile, pe grupa sanguină, disociate, cele cu zeamă de varză, inclusiv m-am înfometat 20 de zile sub motivul detox. Fierbeam legume și beam apă cu puțină sare și piper, mă mințeam că e pentru detox, doar că de fapt mă înfometam. Și de la toate acestea ajungeam să mă îngraș la loc și încă puțin peste”, a povestit Feli la vremea respectivă într-un filmuleț postat pe pagina personală de Facebook.

Feli
Feli

Elena Gheorghe (36 de ani) a moştenit din familie trăsăturile frumoase.

Ea s-a arătat admiratorilor ei fără machiaj, în mai multe imagini pe internet, iar aceştia i-au admirat frumuseţea naturală şi au complimentat-o. Doamnele au ţinut să o întrebe ce produse foloseşte şi cum îşi întreţine tenul. 

Anul 2021 nu a fost deloc unul ușor pentru Elena. Toți membrii familiei sale au avut coronavirus și au fost nevoiți și au făcut forme mai grave sau mai ușoare ale bolii.  

"Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simptome severe, alții medii, iar ceilalți ușoare. N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost “asistenta” de serviciu la mine acasă pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane și cu ceilalți, dar și cu medici, asistenti și vă împărtășesc experiența mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțini din păcate, sunt foare mulți”, a povestit Elena Gheorghe, pe Instagram.    

Elena Gheorghe
Elena Gheorghe

Andra (35 de ani) a publicat în mai multe rânduri imagini cu ea 100% naturală, mai ales din vacanţe. Acum, înainte de sărbători, ea a ţinut să arate că e cazul „Să intrăm în Noul An cât mai actuali”.

Unii s-au grăbit să comenteze că abia au recunoscut-o, alţii au lăudat-o că a avut curajul să se înfăţişeze aşa şi nu şi-a făcut poze în pijamale şi cu fard pe faţă. 

În 2021, Andra a sărbătorit, în aceeași zi, 23 august, 35 de ani de viață și 13 ani de la nunta cu Cătălin Măruță.

Andra
Andra

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net