Elena Gheorghe, în doliu! Artista a pierdut una dintre cele mai dragi persoane

Ultima actualizare:

În prag de Sărbători, familia Elenei Gheorghe a primit o veste tragică. Bunica din partea mamei Elenei a murit, iar acum vedeta se pregătește pentru înmormântare. 

image

Elena Gheorghe trece prin momente delicate. Bunica sa a murit în cursul zilei e 15 decembrie. Anunțul trist a fost făcut de către Elena pe pagina personală de Facebook, acolo unde a scris un mesaj emoționant adresat femeii. 

image

La începutul acestui an era cât pe ce s-o pierdem pe bunica. Din punct de vedere medical erau foarte puţine şanse să trăiască însă Dumnezeu a făcut o minune şi ne-a mai lăsat-o să ne bucurăm de ea. Miracolul există şi prin rugăciune îl putem dobândi.

Astăzi bunica, adică străbunica lui Amelie, o învaţă cum să facă gogoşi. Nimic nu e mai frumos pe această lume decât să-i vezi pe ai tăi sănătoşi. Sănătate tuturor şi multe zâmbete! Încă puţin şi ne vom putea revedea! Va iubesc!", a fost mesajul vedetei. 

Întreaga familie a Elenei a avut coronavirus 

Anul 2021 nu a fost deloc unul ușor pentru Elena. Toți membrii familiei sale au avut coronavirus și au fost nevoiți și au făcut forme mai grave sau mai ușoare ale bolii. Elena a relatat clipele dificile prin care a trecut pe pagina contului personal de Instagram.

image

"Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simptome severe, alții medii, iar ceilalți ușoare. N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost “asistenta” de serviciu la mine acasă pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane și cu ceilalți, dar și cu medici, asistenti și vă împărtășesc experiența mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțini din păcate, sunt foare mulți”, a povestit Elena Gheorghe, pe Instagram.  

image

Artista le-a dezvăluit fanilor pe rețelele de socializare cu ce problemă se confruntă după ce a fost infectată cu virusul SARS-Cov2. Elena Gheorghe a mărturisit că s-a îngrășat două kilograme, lucru care a pus-o pe gânduri. 

„Cred că sunt singurul om de pe planeta asta care în timpul COVID-ului s-a îngrășat și nu a slăbit, pentru că toți ai mei au slăbit, numai eu am pus două kilograme pe mine și chiar stăteam să mă gândesc dacă am mâncat mai mult", a povestit Elena. 

image
image
image
image
image
image
Imagine WhatsApp 2023 03 24 la 21 32 30 jpg
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 12 theo bun jpg
Tom Cruise jpeg
andreea marin in vacanta cu iubitul si cu fiica 3 1024x1024 jpeg
Zoli Toth FOTO Facebook
Gisele Bundchen Getty jpg