Elena Gheorghe: «Am trecut prin foarte multe încercări în relația cu soțul meu. Am trecut peste cuvântul familiei»

Ultima actualizare:

    Elena Gheorghe şi Cornel Ene au împreună doi copii Foto:Arhivă personală
Elena Gheorghe şi Cornel Ene au împreună doi copii Foto:Arhivă personală

După un an de zile, timp în care Elena Gheorghe a lansat doar single-uri în aromâna, inclusiv albumul “Luna Alba”, artista a lansat acum o piesă de dragoste în limba romană. “Numele tău” este titlul piesei mult așteptate de către publicul artistei și prezintă povestea unui roman de iubire cu deznodământ fericit.

Clipul vine cu o surpriză, pentru că din cvartetul de instrumentiste face parte și cumnata Elenei, violonista Alexandra Ene. Tânăra este sora lui Cornel Ene, soțul Elenei, care ocupă postura de trombonist în trupă. Iată că familia s-a putut coordona în acest frumos material, care poate fi văzut pe toate canalele muzicale. “Nimic nu e mai frumos pe lume decât să trăiești «o poveste de dragoste adevărată», acea dragoste pură pe care n-o întâlnești decât o singură dată în viață după părerea mea, acea dragoste care poate trece peste greutăți, peste defecte, peste orice și nu se stinge niciodată. În relația mea cu soțul meu am trecut prin foarte multe încercări, am trecut peste cuvântul familiei, peste cel al trupei din care făceam parte amândoi (n.r. Mandinga), chiar și cu riscul că vom fi dați afară, am trecut prin Rai și Iad și cine ne cunoaște cu adevărat știe despre ce vorbesc, însă dragostea noastră întotdeauna a învins și îi mulțumim Celui de Sus în fiecare secundă pentru asta”, a spus Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe și Cornel Ene, poveste de iubire ca în filme

Pe 30 iulie 2005, Elena Gheorghe a început povestea de iubire cu cel care avea să îi devină soţ şase ani mai târziu. Logodna a avut loc pe 30 iulie 2011, aşadar acest umăr a urmărit-o la toate evenimentele importante din viaţa sa. "De ce e specială pentru mine această zi? Păi s-o luăm cu începutul. Pe 30 iulie 1985 am venit pe lume, imediat după orele 12:30 (de aici mi-am dat seamă de ce nu-s deloc matinală), apoi pe 30 iulie 2005 am riscat în numele iubirii şi am început povestea de dragoste cu cel mai bun prieten al meu, care îmi era încă de pe atunci coleg de trupă (doar că eram în altă trupă), pe 30 iulie 2011 am făcut logodna, astăzi pe 30 iulie 2018 sunt o femeie fericită", povestea Elena Gheorghe anul trecut, în ziua în care împlinea 33 de ani.

Citește și:

Cum arată Elena Gheorghe după două nașteri? Vedeta a pozat în ipostaze îndrăznețe

Ce nume a ales Elena Gheorghe pentru fetiţa ei

image
image
image
image
image
image
al pacino scarface jpeg
theo rose insarcinata (1) jpg
Echipa TBoys cu Krissa si Rikardo jpg
Bucuresti FOTO Shutterstock
Oana Roman jpg
cub connect r png