Andra: "Știu să mă îmbrac astfel încât să ascund kilogramele". Ce spune solista despre o viitoare sarcină

image
Andra și prietena ei, Andreea Legefoto: Instagram

După un an plin de restricții, sărac în evenimente mondene, Andra a ieșit recent la un eveniment de suflet. Solista a dat curs invitației prietenei ei, la salonul unde se aranjează de obicei, și care a împlinit cinci ani de activitate. Ne-am văzut acolo cu jurata de la "Românii au talent" și am aflat detalii de ultima oră despre îndrăgita solistă.

Toată lumea o știe pe Andra (34 de ani), solistă, vedetă de televiziune, mămică și soția lui Cătălin Măruță (43 de ani), însă puțini știu ce a făcut în perioada de pandemie, când a stat mai mult închisă în casă. Click! s-a întâlnit cu ea chiar în salonul unde are grijă de aspectul ei, fiind bucuroasă că a ieșit din casă după atâta vreme.

image
Andra și prietena ei, Andreea Legefoto: Instagram

"Sunt bucuroasă că am ieșit după perioada asta de izolare, mă simt extraordinar, iar vremea de afară contribuie la starea mea. Și vremea binedispune pe toată lumea", ne-a spus Andra. Am vrut să aflăm ce se întâmplă în cariera ei, dar și în familie. "Am filmat câteva videoclipuri pentru următoarea perioadă, o să am mai surprize. Fanii chiar dacă nu au fost la concerte așteaptă cu drag muzică, cel puțin asta am văzut din mesajele pe care le primesc și asta mi-a dat mai mult curaj să fac acest pas. Chiar dacă nu am avut concerte și nu am putut să cântăm am mers în studio să înregistrez", ne-a spus ea.

image
Andra, bucuroasă că s-a vazut cu prietenele eiFoto: arhiva personala

Andra: "Mai bine să vorbim de cele care sunt cu adevărat însărcinate"

Când am vrut să știm ce face fiica ei, Eva, Andra ne-a "lovit" cu o declarație aparte. "Toată lumea e curioasă despre ea, dar aș vrea să-ți spun despre David. Pentru că mulți îmi spun că ea e senzațională, eu am să-ți spun că David e foarte tare. Eva e așa datorită lui, pentru că el e fratele mai mare și ea are un exemplu de urmat, extraordinar. Și poate că David, fiind din zodia Pești, e puțin mai sensibil și introvertit. Poate că nu arată, pentru că nu are curajul pe care îl are Eva că să arate cât de strălucit e. Amândoi sunt niște copii minunați, răbdători, inteligenți și sunt ai mei", a spus Andra. Iar la final am întrebat-o despre o viitoare sarcină, dacă tot face copii atât de talentați. "Lasă să ne bucurăm de ei și dacă o fi să se întâmple... Mai bine să vorbim de cele care sunt cu adevărat însărcinate și nu despre alea care s-au îngrășat doar câteva kilograme, în izolare. Eu nu arăt că m-am îngrășat, pentru că știu să mă îmbrac astfel încât să ascund kilogramele", ne-a spus Andra.

Citește și:

INTERVIU Ce nu știați despre fetița-ventriloc, preferata Andrei la "Românii au talent": "Dacă aș câștiga, mi-aș lua un cățeluș"

Andra, despre viața din spatele scenei. «Cred în educația cu blândețe, îmi tratez copiii cu respect»

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
image png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
FotoJet (2) jpg
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
image
image
image
image
image png
Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg