Wow! Adela și Vâlcan au făcut amor într-un loc public. Ce nebunii intime a mai povestit actrița

Ultima actualizare:

Au trecut mai bine de 10 ani de când Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au văzut și s-au plăcut, devenind unul dintre cele mai frumoase cupluri autohtone. Cei doi au 3 copii, dar pasiunea nu s-a diminuat odată cu "grădinița" din casa lor, ba dimpotrivă. Adela a povestit un episod picant din relația ei cu Radu.

Adela Popescu, invitată la podcastul lui Bobonete
Adela Popescu, invitată la podcastul lui Bobonete

Invitată la podcastul lui Mihai Bobonete, Adela Popescu a fost relaxată, a avut un limbaj ceva mai colorat și a dat din casă tot felul de informații intime. În mod normal, în emisiunea "Vorbește lumea", pe care o prezintă la PRO TV, nu ar putea face asta. Actrița a recunoscut că viața cu trei copii nu e deloc ușoară, iar Bobonete i-a și semnalat că ar fi cazul să se oprească. 

În timpul conversației, care s-a purtat în fața unui pahar de vin alb, actorul din "Las Fierbinți" a întrebat-o pe invitata lui care este "cel mai nebunesc loc în care a făcut dragoste cu Radu Vâlcan", iar răspunsul Adelei a venit rapid. "În baia dintr-un aeroport". "Fair enough" (mi se pare corect), a fost reacția lui Bobonete.

Citește și: A mărturisit! Dan Bittman a făcut sex în grup: ”E tot ce-ți trebuie”

Cum se face dragoste cu copiii în casă?

Discuția a rămas în aceeași zonă, iar Bobonete i-a cerut Adelei un sfat bun pentru toți ascultătorii lui, dar și pentru el, căci este tată a doi copii. "Cum se face dragoste când ai copii în casă și nu vrei să ai tensiunea aia, că vine și te ia cu arcanul la armată?". Adela Popescu a avut și aici un răspuns scurt și la obiect. "Trebuie să ți se pară că îți place. Fix tensiunea aia. Adrenalina". "Hai, măi, ești nebună?", a exclamat Mihai Bobonete. "Da", i-a închis Adela gura.

"Ce i-ai spune fiului tău, unul dintre ei, dacă ar intra peste voi fix în timpul actului?", a fost curios Bobonete. "Tati n-o bate pe mami", a punctat Adela, după care a detaliat. "Eu am mai citit despre asta, lor li se pare o super agresiune". 

Adela și Radu au trei băieți

Adela Popescu (35 de ani) și Radu Vâlcan (45 ani) s-au căsătorit în 2015, după cinci ani de relație. Cei doi au trei băieței, Alexandru (5 ani), Andrei (3 ani), iar cel mic, Adrian, a venit pe lume anul trecut, în luna iulie. Radu și-a dorit enom și o fetiță, însă după 3 nașteri naturale, dificile, Adela a decis să spună "stop". "Asta e formula completă. Nu mai vreau alți copii. Asta e, gata! S-a închis cercul. Ăștia suntem", a spus prezentatoarea de la "Vorbește lumea".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net