Wow! Adela și Vâlcan au făcut amor într-un loc public. Ce nebunii intime a mai povestit actrița

Au trecut mai bine de 10 ani de când Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au văzut și s-au plăcut, devenind unul dintre cele mai frumoase cupluri autohtone. Cei doi au 3 copii, dar pasiunea nu s-a diminuat odată cu "grădinița" din casa lor, ba dimpotrivă. Adela a povestit un episod picant din relația ei cu Radu.

image
Adela Popescu, invitată la podcastul lui Bobonete

Invitată la podcastul lui Mihai Bobonete, Adela Popescu a fost relaxată, a avut un limbaj ceva mai colorat și a dat din casă tot felul de informații intime. În mod normal, în emisiunea "Vorbește lumea", pe care o prezintă la PRO TV, nu ar putea face asta. Actrița a recunoscut că viața cu trei copii nu e deloc ușoară, iar Bobonete i-a și semnalat că ar fi cazul să se oprească. 

În timpul conversației, care s-a purtat în fața unui pahar de vin alb, actorul din "Las Fierbinți" a întrebat-o pe invitata lui care este "cel mai nebunesc loc în care a făcut dragoste cu Radu Vâlcan", iar răspunsul Adelei a venit rapid. "În baia dintr-un aeroport". "Fair enough" (mi se pare corect), a fost reacția lui Bobonete.

Citește și: A mărturisit! Dan Bittman a făcut sex în grup: ”E tot ce-ți trebuie”

Cum se face dragoste cu copiii în casă?

Discuția a rămas în aceeași zonă, iar Bobonete i-a cerut Adelei un sfat bun pentru toți ascultătorii lui, dar și pentru el, căci este tată a doi copii. "Cum se face dragoste când ai copii în casă și nu vrei să ai tensiunea aia, că vine și te ia cu arcanul la armată?". Adela Popescu a avut și aici un răspuns scurt și la obiect. "Trebuie să ți se pară că îți place. Fix tensiunea aia. Adrenalina". "Hai, măi, ești nebună?", a exclamat Mihai Bobonete. "Da", i-a închis Adela gura.

"Ce i-ai spune fiului tău, unul dintre ei, dacă ar intra peste voi fix în timpul actului?", a fost curios Bobonete. "Tati n-o bate pe mami", a punctat Adela, după care a detaliat. "Eu am mai citit despre asta, lor li se pare o super agresiune". 

Adela și Radu au trei băieți

Adela Popescu (35 de ani) și Radu Vâlcan (45 ani) s-au căsătorit în 2015, după cinci ani de relație. Cei doi au trei băieței, Alexandru (5 ani), Andrei (3 ani), iar cel mic, Adrian, a venit pe lume anul trecut, în luna iulie. Radu și-a dorit enom și o fetiță, însă după 3 nașteri naturale, dificile, Adela a decis să spună "stop". "Asta e formula completă. Nu mai vreau alți copii. Asta e, gata! S-a închis cercul. Ăștia suntem", a spus prezentatoarea de la "Vorbește lumea".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
CTP
tren hidrogen Foto Facebook Irinel Scrioşteanu
image
image
image
image
iana novac png
valeria condrea
Alexandru Arșinel  in Memoriam la TVR FOTO Televiziunea Română jpg
Netflix
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
maia morgenstern