Adela Popescu şi întreaga familie au făcut enterocolită. «La bebeluşi, există risc de deshidratare foarte mare»

Ultima actualizare:

Adela Popescu a dezvăluit că a trecut printr-o perioadă grea, după ce ea, Radu Vâlcan şi cei trei copii ai lor au fost, pe rând, diagnosticaţi cu enterocolită. Cel mai tare a speriat-o pe Adela faptul că cel mic, Adrian, a vomitat mult şi exista pericolul de deshidratare. 

Adela Popescu, Radu Vâlcan şi cei trei copii au fost toţi bolnavi
Adela Popescu, Radu Vâlcan şi cei trei copii au fost toţi bolnavi

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au avut de tras în ultima perioadă, pentru că întreaga familie a fost bolnavă de enterocolită. A început cu bebeluşul, Adrian, care are deja opt luni. El a făcut şi puţină febră şi a vomitat destul de mult, motiv pentru care Adela a trebuit să apeleze la ajutorul medicului pediatru. Din fericire, cu ajutorul unor seruri, dar şi hrănit puţin şi des, Adrian s-a însănătoşit rapid. 

"Mă bucur de linişte, a fost o perioadă dificilă, am avut toţi enterocolită. A început cel mic, bebeluşul, şi ne-am speriat, pentru că la bebeluşi există risc de deshidratare foarte mare şi el a vomitat într-o noapte foarte mult şi m-am super speriat. Dar a fost bine, l-a ţinut o singură zi, i-am dat seruri de rehidratare, sân destul de mult, dar regula este să mănânce puţin, cu pauze între. Aşa am făcut şi a fost bine. A venit şi pediatra, la un bebeluş atât de mic, nu stai şi experimentezi", a povestit Adela Popescu, pe Instagram.

Radu Vâlcan a scăpat doar cu dureri de stomac

Au urmat apoi băieţii mai mari, Andrei şi Alexandru, apoi Adela şi Radu. Din fericire, prezentatorul TV a scăpat "ieftin", doar cu dureri de stomac. Actriţa a declarat că este totuşi fericită, pentru că boala familiei nu a durat mult, iar în general, cu copii în casă, orice viroză se întinde pe o lună şi jumătate. 

"Apoi a început Andrei, apoi Alexandru, eu, şi Radu, ieri (nr. 13 aprilie), a avut doar nişte mici dureri de stomac şi atât. El a fost mai puternic. A fost ceva destul de ciudat, de regulă, enterocolita dă şi febră, cred că doar cel mic a avut o stare subfebrilă, la un moment dat, până în 38, dar noi nu am făcut. Oricum, în general, când apar mucii la un copil, ştiu că ne întindem pe câte o lună jumate. Am trecut cu bine", a mai spus Adela Popescu.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au cunoscut la filmările "Iubire şi onoare"

Adela Popescu (35 de ani) și Radu Vâlcan (45 ani) sunt împreună din 2010, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale ”Iubire și onoare”. Despre începuturile relaţiei, Radu îşi aminteşte că avea insomnii, pentru că era mult prea îndrăgostit. 

"Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii. Că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală. Că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu", a povestit Radu Vâlcan. 

Cei doi s-au căsătorit în 2015 şi au împreună trei copii:  Alexandru (5 ani), Andrei (3 ani) şi Adrian, născut în iulie 2021. Deşi Radu ar mai vrea o fată, Adela a declarat că a spus "stop", după trei naşteri dificile. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net