Îmbrânceli în platoul «Vorbește lumea»! Adela Popescu și Anna Lesko, în rolurile principale

Ultima actualizare:

Adela Popescu și Anna Lesko sunt două dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Acestea se află în atenția publicului constant, iar fiecare mișcare le este atent urmărită. 

Adela Popescu și Anna Lesko în platoul emisiunii
Adela Popescu și Anna Lesko în platoul emisiunii

O postare recentă de pe conturile de socializare a uimit fanii ambelor vedete. Filmarea le înfățișează pe cele două în timp ce se aflau în platoul ''Vorbește lumea'', când la un moment dat, Adela o îmbrâncește pe Anna Lesko. Admiratorii au răsuflat, însă, ușurați, când și-au dat seama că este doar o glumă.

Scenariu pentru filmare

Citește și Adela Popescu a căzut în timp ce dansa Lambada cu Bartoș. Video viral

Puse pe șotii, frumoasele vedete s-au filmat în timp ce urmau un scenariu bine pus la punct.

Având talente actoricești, în filmare, fetele se prefac că urmăresc, pe telefon, ceva nostim. La un moment dat, Adela fiind extrem de amuzantă de ceea ce vede, o lovește de câteva ori pe colega sa, Anna, spre uimirea fanilor. Punctul culminant a fost atins când Adela, tot în glumă, îi da brânci Anei, distracția atingând cote maxime. 

Postarea a fost extrem de apreciată, iar fetele au fost lăudate de urmăritori. Fiind de apropiată de fanii săi, Lesko a dorit să le arate și acestora filmarea făcută cu Adela Popescu, fapt ce demostrează că cele două se înțeleg foarte bine. După filmare, cântăreața nu a stat pe gânduri și a postat filmulețul ce a stârnit hohote de râs, pe rețelele sociale. În foarte puțină vreme, postarea a strâns mii de like-uri și sute de comentarii.

''Bravo fetelor, extrem de amuzant'', ''A ieșit bine rolul'', ''Nu sunteți normale. Am râs tare'', au fost doar câteva dintre comentariile primite de acestea.

Anna Lesko și Adela Popescu se află în topul celor mai frumoase românce, iar publicul le adoră atât datorită talentelor pe care le au, cât și calităților fizice. Vedetelor le place să fie apreciate de fani și în centru atenției acestora, dar știu că acest lucru nu poate fi posibil decât prin multă muncă.

Citește și Boala neștiută cu care s-a confruntat Adela Popescu. Cu greu a putut să stăpânească durerea: „Credeam că o să mor” 

Apreciate de fani

Vedele sunt extrem de active pe rețelele sociale și postează constant pentru fani imagini cu activitătile pe care le au pe plan profesional, dar și poze cu familia, din vacante, sau când se relaxează. Bineînțeles, urmăritoii acestora mai sunt răsfățați, din când în când, și cu filmulețe care pe mai de care mai amuzante, ce lasă să fie descoperite și alte talente ascunse, decât cele binecunoscute.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net