Anna Lesko, izgonită din casa lui Irinel Columbeanu: «Ieși afară, rusoaico»

Irinel Columbeanu (64 de ani)  a povestit în noua sa carte, «Istoriile unui vehement-Ipocrația», cum tatăl lui, Ion Columbeanu, a dat-o afară pe Anna Lesko (42 de ani) din casă. Omul de afaceri a făcut mărturisiri despre momentul de cumpănă din relația lui cu superba moldoveancă. Click! vă dă detalii picante din opera omului de afaceri!

image

Irinel Columbeanu și-a lansat prima sa carte, care face parte dintr-o trilogie, miercuri 15 (decembrie). Click! a fost acolo și a aflat detalii interesante.

În cartea sa, Irinel Columbeanu a vorbit despre viața sa și a menționat și vacanța la Paris unde a fost alături de Anna Lesko, dar și de o ceartă foarte urâtă dintre tatăl lui, Ion Columbeanu, și frumoasa blondă.

image
Irinel Columbeanu au avut o relație de opt ani Foto: Click/Instagram

Părinții lui Irinel Columbeanu nu au plăcut-o pe Anna Lesko

image
Irinel Columbeanu, la lanseara cărții Foto: Click!

«Să pleci din această casă, rusoaico!», i-a spus tatăl lui Irinel Columbeanu Annei Lesko, într-un excces de furie. Încă de la început, părinții omului de afaceri nu au fost de acord cu relația lor. A doua zi după aceast ceartă, Anna și-a făcut bagajele și a plecat din casa lui Irinel Columbeanu, deși aceasta a încercat să o liniștească. 

În aceste condiții, Irinel Columbeanu s-a implicat tot mai mult pentru a o ajuta pe Anna Lesko în cariera de cântăreață. Carieră care în timp s-a dovedit a fi una de succes.

image
Cartea lui Irinel Columbeanu Foto: Click!

Această primă carte se termină cu vacanța la Paris în care Irinel Columbeanu s-a dus alături de Anna Lesko, într-un moment de cumpănă din viața lui, în 2002. În acel an, omul de afaceri a suferit un accident vascular.

image
Irinel Columbeanu și-a lansat prima carte din trilogia sa Foto: Click!

Anna Lesko avea 17 ani când l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu

image
Anna Lesko a fost ajutată de Irinel Columbeanu în carieră Foto: Instagram

Relația lor a fost intens mediatizată și criticată! Anna Lesko s-a îndrăgostit de Irinel Columbeanu la 17 ani, în 1996, pe când omul de afaceri avea 38 de ani. S-au întâlnit pentru prima oară la o petrecere care a avut loc la Casino Constanța, unde ea a fost invitată alături de trupa sa de balet.

«Lângă Irinel, am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele.

Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare», spunea Anna Lesko despre Irinel Columbeanu.

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Vladimir Putin FOTO Profimedia
Vulcan. Foto: Daniel Guță
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg