Milionarul falit Irinel Columbeanu, adevărul despre iubitele celebre. Ce spune despre Anna Lesko

anna lesko picteaza jpeg
Anna Lesko va ocupa un loc important în volumul al doilea al cărții autobiografice a lui Irinel Columbeanufoto: arhiva personală/Instagram

Primul volum este dedicat iubirii sale cu vestita creatoare de modă Romanița Iovan, iar în cel de-al doilea volum vor fi expuse poveștile de dragoste care l-au făcut celebru pe Columbeanu, cea cu Anna Lesko, considerată rampa de lansare a milionarului în lumea mondenă, și apoi căsnicia cu Monica Gabor!

Irinel Columbeanu s-a apucat să scrie în ianuarie anul acesta, în plină pandemie. Prezent în emisiunea „Xtra Night Show”, omul de afaceri și-a invitat fostele partenere la lansarea primului volum și a vorbit despre personajele feminine din cel de-al doilea volum.

Anna Lesko i-a lăsat moștenire lui Irinel Columbeanu câteva tablouri

Unul dintre acestea va fi Anna Lesko, cântăreața din Republica Moldova cu care Irinel a pătruns în lumea mondenă a Capitalei. Cei doi s-au cunoscut în 1996, în urma unui vizite efectuate de Lesko în România și s-au despărțit în anul 2004.

irinel columbeanu anna lesko jpeg
Irinel Columbeanu și Anna Lesko s-au cunoscut în 1996foto: arhiva personală

În urma Annei au rămas în palatul lui Irinel de la Izvorani tablourile acesteia, cântăreața fiind pasionată de pictură. Irinel a dezvăluit, însă, că acestea au ars în incendiul care i-a distrus vila de la Izvorani, în 2020. „Mi-a luat foc tot odată cu casa. Mi-au luat foc și amintirile. A luat foc și tabloul Annei Lesko. Sunt niște coincidențe la mijloc. Eu cred în coincidențe. Primul ei cântec se numea «Ard în flăcări»! Și așa a și fost!”, a declarat Irinel, la „Xtra Night Show”.

anna lesko png
Anna Lesko, pasionată de pictură, i-a lăsat moștenire câteva tablouri fostului iubitfoto: arhiva personală

Irinel Columbeanu: „Nu mi-e dor de viața opulentă!”

În urmă cu opt ani, Irinel Columbeanu avea o avere estimată la 70 de milioane de euro. În prezent, omul de afaceri ar fi falit. Declinul lui Irinel Columbeanu ar fi început după ce a împrumutat mulți bani ca să deschidă o fabrică de ciment în Gorj.

Cimentul urma să fie numit ”Columbeanit” și să îi asigure succesul. Doar că tot ce i-a asigurat a fost o prăbușire financiară de proporții. Vila de Izvorani a ars într-un incendiu în 2020, iar milionarul a ajus acum să locuiască într-un apartament modest în Colentina, cu chirie.

„Am început să scriu cartea pe 5 ianuarie anul acesta. Primul volum a fost al jinduielii, a doua carte e cea a abundenței. Vor fi secrete în cărți. Atunci când scriam parcă ieșea textul singur din pix. Am vrut să mă pun în pantofii cititorului. A fost mult material, de aceea am secționat cartea în trei. Multe chestii se leagă de la sine. Primul roman se lansează pe 15 decembrie. Toate trei volumele sunt interesante. Nu mi-e dor de viața opulentă. Mă simt mai bine acum decât atunci”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Citește și:

Bărbaţii din viaţa Annei Lesko. Cântăreaţa are o listă cu nume grele

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Robbie Williams Spice Girls
Incendiu la aeroportul de langa Sevastopol in Crimeea FOTO Zerkalo Nedeli jpg
Eki concurent Indonezia Vocea României Foto Pro TV jpg
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg