Vedete de nota 10 în bucătărie! Rețete de la Anna Lesko și Raluca Podea

Şi vedetele stau la cratiţă şi o fac bine! Câteva exemple sunt Raluca Podea, Deea Maxer şi Anna Lesko. Frumoase şi talentate, ele dovedesc că sunt şi gospodine pricepute. 

Anna Lesko
Anna Lesko

Anna Lesko încinge bucătăria şi internetul

Anna Lesko nu e doar o cântăreaţă super sexy, ci şi o gospodină... fierbinte. Şi când începe să gătească moldoveneşte, cu decolteul la vedere, când frământă cozonacii cu... multă dragoste atunci chiar că se încinge internetul.

Oladii (gogoşi ruseşti), specialitatea Annei Lesko
Oladii (gogoşi ruseşti), specialitatea Annei Lesko

Lesko e pasionată de cooking şi face în bucătărie tot felul de nebunii, de la cozonac, plăcintă de dovleac, ciorbe,  la chiftele şi oladii pe bază de chefir. O adevărată nebunie în bucătărie şi curcubeu pe cerul gurii! De altfel, cine încearcă reţetele Annei Lesko se cam linge pe buze. Iată o reţetă simplă şi rapidă marca Anna Lesko! 

Mini Pateuri «Broscuţe» de la Lesko

Ingrediente: 800 g aluat foietaj din comerţ, 1 gălbenuş, mix de seminţe; compoziţie: 250 g carpaccio somon, 250 g brânză cremoasă, 2 legături ceapă verde, 2 legături mărar, 4 ouă, 1 castravete, 1 lămâie.

Preparare: Compoziţia se amestecă şi se întinde pe aluat. Se dă la cuptor 30 de minute, la 160 de grade.

Raluca Podea
Raluca Podea

Raluca Podea, expertă în murături

Face furori atunci când se dezbracă, dar şi când trece la… murături o face de minune. Întoarce privirile bărbaţilor, mai ales că a apărut şi cu un pictorial de senzaţie într-o revistă din Franţa, însă a pus nişte borcane cu murături care sunt de-a dreptul irezistibile! Raluca Podea a povestit pentru Click! că anul acesta a pus pentru prima dată murături şi bine a făcut deoarece au avut un succes nebun.  

Murăturile Ralucăi Podea
Murăturile Ralucăi Podea

De gătit gătesc de când am născut, că până atunci nu  aveam nici o treabă cu asta! Fac tot felul de preparate, de la feluri franţuzeşti la italieneşti.  Dar anul acesta am pus prima dată murături şi mi-au ieşit senzaţional! Gemuri şi dulceaţă fac în fiecare an, nu îmi lipseşte dulceaţa de căpşuni. Recunosc însă că David (14 ani), fiul meu, face prăjituri mai bune ca mine, iar eu îi fac lui pastele lui preferate, cu trufe, care îi plac foarte mult!”, a mărturisit pentru Click! Raluca Podea.

Deea Maxer
Deea Maxer

Deea Maxer, o gospodină desăvârşită

Soţia lui Dinu Maxer, Deea, este o familistă convinsă şi o gospodină desăvârşită. Deea găteşte mult pentru Dinu şi cei doi copii ai lor, Maysa şi Andreas, şi îi surprinde cu tot felul de preparate tradiţionale şi nu numai. La rândul său, Dinu e foarte încântat de faptul că are mereu mâncare caldă, cum se zice, acasă. Artistul face ce face şi tot în bucătărie ajunge. Chiar şi el a fost surprins la un moment dat de minunăţiile culinare ale soţiei sale, precum pizza pe blat de cartofi la micul dejun.

Tarta Deei Maxer
Tarta Deei Maxer

Azi am gătit pentru prânz mâncare de cartofi cu mult ardei gras şi ceapă. Am pus şi carne de porc. Să nu se plângă soţul că n-are mâncarea carne. Era preferata mea în copilărie şi o mâncam cu pâine, evident şi cu salată de varză”, a scris Deea pe Facebook.

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net