Deea și Dinu Maxer, ghinioane în lanț în vacanța din Antalya. «M-a sunat DSP-ul să-mi spună că am Covid»

Ultima actualizare:

    Deea și Dinu Maxer au fost la un pas să-și anuleze vacanța în Antalyafoto: arhiva personală
Deea și Dinu Maxer au fost la un pas să-și anuleze vacanța în Antalyafoto: arhiva personală

Vacanță plină de peripeții pentru Deea (31 de ani) și Dinu Maxer (47 de ani)! După ce au stat un an închiși în casă din cauza pandemiei de coronavirus, Dinu și Deea și-au luat cei doi copii și au plecat într-un sejur binemeritat în Antalya, Turcia. Gininoanele s-au ținut însă lanț de ei, cei doi fiind pe punctul să anuleze vacanța chiar înainte de plecare.

Deea Maxer a  avut emoții mari și era gata să nu mai prindă avionul spre Antalya. Cu câteva ore înainte de zbor, Deea Maxer a primit un apel de la DSP prin care a fost anunțată că e depistată pozitiv cu Covid-19 și va trebui să stea în carantină. Culmea e că laboratorul unde Deea și făcuse testul rapid îi dăduse cu o zi înainte un alt rezultat negativ.

”Eu am făcut testul Covid și de la laborator mi-au dat rezultatul negativ. Apoi, m-a sunat DSP-ul să-mi spună că am Covid! Noroc că s-a dat un telefon să putem compara cât mai repede, problema se rezolva, dar eu la 7 aveam avion. Cei de la DSP m-au pus să le dau mail-ul cu rezultatul, au comparat, iar laboratorul și-a cerut scuze că a fost o eroare”, a povestit Deea Maxer, la Antena Stars.

Ajunși pe aeroport, problemele au continuat! Deea a fost la un pas să piardă zborul deoarece nu completase formularul cerut de Turcia pentru a intra în țară. Vedeta l-a completat pe loc, chiar în fața ghișeului, și astfel a putut să plece în vacanță.

Deea și Dinu Maxer, prima vacanță cu ambii copii

Frumoasa soție a lui Dinu Maxer este acum într-o formă de zile mari și pare că și-a revenit de minune după cea de-a doua sarcină.


    Deea și Dinu Maxer au plecat pentru prima oară în vacanță împreună cu ambii copiifoto: arhiva personală
Deea și Dinu Maxer au plecat pentru prima oară în vacanță împreună cu ambii copiifoto: arhiva personală

 “Am creat amintiri minunate. Prima vacanță în patru peste hotare! A fost  o vacanță mutată și răsmutată. Amânată vreun an și jumătate, din cauza restricțiilor de călătorie. Însă totul se întâmplă cu un scop, la timpul potrivit! Am așteptat mult să plecăm în această vacanță în formula de 4! Ne-am bucurat de toate momentele petrecute împreună. Am reușit să ne și relaxăm în vacanță cu doi copii. Ne-am dat prin toboganele acvatice cu Andreas, ne-am distrat, i-am filmat și un videoclip pentru noua lui piesă, «Vacanța la mare». Iar Maysa s-a adaptat foarte bine la 1 an și 8 luni, cu programul de masă, somn și joacă. A fost minunat. Ne-am întors de puțină vreme și peste două săptămâni vom pleca la noi la mare, pe litoral, acolo unde vom rămâne timp de două luni, la Jupiter Majestic, unde avem programul nostru artistic pentru cei care ne îndrăgesc și știu ce facem acolo”, a declarat Deea Maxer pentru Click!

Citește și:

Deea Maxer nu mai poate avea copii! A vorbit despre complicațiile care i-au pus viața în pericol când a născut

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net