Motivul nebănuit pentru care Adela Popescu a «dispărut» de la nunta cu Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut nunta în luna august a anului 2015 însă abia acum, șapte ani mai târziu, vedeta a scos la iveală un amănunt neștiut despre marele eveniment! Care este motivul hilar pentru care prezentatoarea TV a „dispărut” chiar în ziua în care s-a căsătorit?

image
Motivul nebănuit pentru care Adela Popescu a «dispărut» de la nunta cu Radu Vâlcan

Adela Popescu se numără printre persoanele publice din România care nu se sfiesc să discute deschis despre viața privată. În acest sens, chiar dacă este căsătorită de ani buni cu Radu Vâlcan, încă există amănunte pe care nu le-a scos la iveală, însă nu este timpul pierdut! Adela Popescu a vorbit în premieră despre un gest pe care l-a făcut în ziua nunți, gest la care, cu siguranță, nu mulți s-ar fi așteptat.

Citește și Adela Popescu și Andreea Bănică, puse la zid de fani!

Astfel, prezentatoarea matinalului de la PRO TV a mărturisit că a „dispărut” câteva momente de la nunta cu Radu Vâlcan. Vedeta era atât de obosită, încât a simțit nevoia să se odihnească. A așteptat ca invitații să își îndrepte atenția în altă parte, iar ea s-a întins pe o canapea din localul în care a avut loc evenimentul și a tras un pui de somn. Nu regretă ce a făcut și spune că absența sa a fost una motivată. Ce e cel mai interesat și, deopotrivă, amuzant, este faptul că niciuna dintre persoanele prezente la eveniment nu a observat că ea lipsește!

stanga
dreapta
adela popescu
botez Adela Popescu si Radu Valcan, Razvan Fodor, Mihai Morar (101) jpg
botez Adela Popescu si Radu Valcan, Razvan Fodor, Mihai Morar (102) jpg
botez Adela Popescu si Radu Valcan, Razvan Fodor, Mihai Morar (100) jpg
Ivona Nenu botez Adela Popescu si Radu Valcan (1) jpg
botez Adrian fiu Adela Popescu si Radu Valcan (10) jpg
adela popescu radu valcan png
adela popescu radu valcan jpg
adela popescu si radu valcan
adela popescu radu valcan1 png
adela popescu si radu valcan
adela popescu radu valcan jpg
adela popescu partie deschidere png
adela popescu 4 jpg
adela popescu 2 jpg
adela popescu 3 jpg
adela popescu radu valcan png
adela popescu radu valcan jpg
casa adela popescu 8 0 jpg jpeg
adela popescu png
adela popescu
adela popescu dubai 2 jpg

Adela Popescu a adormit la nunta cu Radu Vâlcan

Mai mult decât atât, vedeta a precizat și motivul pentru care era atât de obosită, în cea mai specială zi din viața ei. Cu doar câteva zile înainte ca Adela Popescu și Radu Vâlcan să facă nunta, ea a fost plecată într-o scurtă excursie la munte, alături de un grup de prieteni.

Acum ce să fac. Să vă zic marele secret. Nu am mai zis pana acum, dar eu la nunta mea am dormit. Da, am dormit. M-am dus pe o bancuta acolo, canapea, ce era ea si m-am pus să dorm, Nu cu orele, 10 minute acolo. (…) Nu am zis, va dat seama. Cum sa zc ca ma duc sa dorm cu invitatii acolo? Am plecat asa pe furis. (…) Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio (...)”, a declarat Adela Popescu, pe micile ecrane.

Prezentatoarea TV s-a antrenat pentru somnul în public încă din copilărie!

Adela Popescu nu era străină de acest obicei. Pe contul său de Instagram, vedeta a mărturisit că este obișnuită să doarmă oriunde, încă din copilărie și adolescență. Atunci când era mică, putea să se odihnească în preajma invitaților, indiferent de zgomotul din încăpere. Odată cu trecerea timpului, obiceiul a persistat, iar vedeta spune că adormea oriunde: „ziua, la școală, în tren, la film, în autobuz”.

Citește și După botezul fiului cel mic, în familia Adelei Popescu urmează și alte evenimente importante. Iată cum se pregătește vedeta

Când eram mică ai mei categoric nu mi-au făcut un program pe somn. Adormeam pe canapea în sufragerie cu musafirii grămadă, în poală mamei la vreo nuntă în sat, desigur, și în patul meu, dar nu după un program fix. Practic adormeam când mi se făcea și unde mi se făcea somn. Și mi se făcea, normal, că așa sunt copiii, trag de ei până nu mai pot, extrem de târziu. Ce vreau să spun cu asta: Am o relație cu somnul bună. O asociere de plăcere cumva. E plăcut să adormi când simți că ți-e foarte somn”, a scris Adela, pe rețelele de socializare.

Radu Vâlcan și soția lui sunt împreună de mai bine de zece ani, căsătoriți de aproape șapte și, între timp, au devenit părinții a trei copii. Nu le este tocmai ușor, mai ales că prezentatorul TV stă plecat o parte din timp în Asia, acolo unde se filmează „Insula Iubirii”, însă prezentatoarea mărturisește că lucrează împreună, constant, pentru a îmbunătăți relația.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
andrei balan webp
anca pandrea 1 jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg