Adela Popescu, nu-ți mai place la volan? Vedeta Pro TV, plimbată prin oraș de șofer!

Ultima actualizare:

Adela Popescu e o răsfățată! Mai nou, merge la serviciu cu mașina trustului Pro TV. În fiecare dimineață, șoferul vine și o ia din zona Pipera, unde locuiește și o duce în sigranță la filmările pentru „Vorbește lumea”.

Adela Popescu este dusă de șofer la servici Sursa: Pro TV
Adela Popescu este dusă de șofer la servici Sursa: Pro TV

Adela Popescu s-a săturat până peste cap de traficul și aglomerația din Capitală! Vedeta, dar şi soţul ei, Radu Vâlcan, au avut o serie de incidente nedorite în trafic, așa că Adela a decis să apeleaze la serviciile avizate ale șoferului de la Pro TV, trustul unde lucrează de ani întregi. E clar că Adelei nu-i place la volan, mai ales dimineața cu noaptea-n cap. Vedeta are trei băieți acasă, așa că nu mai are timp să mai facă și pe șoferița.

Zilele trecute, paparazii Click! au surprins-o pe Adela, la prima oră a dimineții, urcându-se în mașina trimisă de trustul Pro TV să vină să o ia de acasă și să o transporte la filmări. În drumul spre servici, Adela i-a solicitat șoferului să oprească autoturismul pentru a-și lua o cafea tare, de la restaurantul favorit, din zona Pipera, semn că dimineața vedeta nu are timp nici măcar să-și facă singură cafeluța.

"O doamnă agitată, i se umflase gâtul cu tot cu perle!"

Adela a decis să renunțe la condus, după incidentul pe care soțul său, Radu Vâlcan, l-a avut, recent, în trafic. Actriţa a postat pe social media, în urmă cu ceva timp, cearta aprigă dintre Radu și o doamnă, în trafic.

Moderatorul show-ului „Insula iubirii” a fost șicanat în traficul bucureștean, după ce a oprit pentru câteva minute la o cafenea, tocmai pentru a-i lua soției băutura preferată, la prima oră a dimineții.

Prezentatorul a fost drastic admonestat că a virat la stânga de către o doamnă nervoasă tare, deși indicatorul îl obliga să facă la dreapta. Toată tărășenia s-a întâmplat dimineața, chiar înainte ca Adela să ajungă la platoul de filmare.

„La un moment dat am ieșit, m-am urcat în mașină și am vrut să fac stânga, am semnalizat și apare o doamnă imediat lângă mine, într-o altă mașină și a început să mă apostrofeze: «Nu e voie, nu e voie să faci stânga»! O doamnă cu perle la gât, agitată, i se umflase gâtul. Mi s-a părut amuzant, dar așa e voie, cum a făcut doamna? Hoo, e vineri, e soare…”, a mărturisit Radu Vâlcan, într-un InstaStory.

Adela Popescu (35 de ani) și Radu Vâlcan (45 de ani) formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au logodit în 2014 și s-au căsătorit în anul următor. Ei sunt părinții a trei băieți, Alexandru (6 ani), Andrei (3 ani) și Adrian (10 luni).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!