Adela Popescu, nu-ți mai place la volan? Vedeta Pro TV, plimbată prin oraș de șofer!

Adela Popescu e o răsfățată! Mai nou, merge la serviciu cu mașina trustului Pro TV. În fiecare dimineață, șoferul vine și o ia din zona Pipera, unde locuiește și o duce în sigranță la filmările pentru „Vorbește lumea”.

adela popescu vorbeste lumea jpeg
Adela Popescu este dusă de șofer la servici Sursa: Pro TV

Adela Popescu s-a săturat până peste cap de traficul și aglomerația din Capitală! Vedeta, dar şi soţul ei, Radu Vâlcan, au avut o serie de incidente nedorite în trafic, așa că Adela a decis să apeleaze la serviciile avizate ale șoferului de la Pro TV, trustul unde lucrează de ani întregi. E clar că Adelei nu-i place la volan, mai ales dimineața cu noaptea-n cap. Vedeta are trei băieți acasă, așa că nu mai are timp să mai facă și pe șoferița.

Zilele trecute, paparazii Click! au surprins-o pe Adela, la prima oră a dimineții, urcându-se în mașina trimisă de trustul Pro TV să vină să o ia de acasă și să o transporte la filmări. În drumul spre servici, Adela i-a solicitat șoferului să oprească autoturismul pentru a-și lua o cafea tare, de la restaurantul favorit, din zona Pipera, semn că dimineața vedeta nu are timp nici măcar să-și facă singură cafeluța.

stanga
dreapta
Adela Popescu (foto Blitz) 11 JPG
Adela Popescu (foto Blitz) 13 JPG
Adela Popescu (foto Blitz) 15 JPG
Adela Popescu (foto Blitz) 14 JPG
Adela Popescu (foto Blitz) 10 JPG
Adela Popescu (foto Blitz) 6 JPG
Adela Popescu (foto Blitz) 8 JPG
Adela Popescu (foto Blitz) 9 JPG
Adela Popescu (foto Blitz) 7 JPG
Adela Popescu (foto Blitz) 3 JPG
Adela Popescu (foto Blitz) 2 JPG
Adela Popescu (foto Blitz) 5 JPG
Adela Popescu (foto Blitz) 4 JPG
Adela Popescu (foto Blitz) 1 JPG
Adela Popescu (foto Blitz) 12 JPG

"O doamnă agitată, i se umflase gâtul cu tot cu perle!"

Adela a decis să renunțe la condus, după incidentul pe care soțul său, Radu Vâlcan, l-a avut, recent, în trafic. Actriţa a postat pe social media, în urmă cu ceva timp, cearta aprigă dintre Radu și o doamnă, în trafic.

Moderatorul show-ului „Insula iubirii” a fost șicanat în traficul bucureștean, după ce a oprit pentru câteva minute la o cafenea, tocmai pentru a-i lua soției băutura preferată, la prima oră a dimineții.

Prezentatorul a fost drastic admonestat că a virat la stânga de către o doamnă nervoasă tare, deși indicatorul îl obliga să facă la dreapta. Toată tărășenia s-a întâmplat dimineața, chiar înainte ca Adela să ajungă la platoul de filmare.

„La un moment dat am ieșit, m-am urcat în mașină și am vrut să fac stânga, am semnalizat și apare o doamnă imediat lângă mine, într-o altă mașină și a început să mă apostrofeze: «Nu e voie, nu e voie să faci stânga»! O doamnă cu perle la gât, agitată, i se umflase gâtul. Mi s-a părut amuzant, dar așa e voie, cum a făcut doamna? Hoo, e vineri, e soare…”, a mărturisit Radu Vâlcan, într-un InstaStory.

Adela Popescu (35 de ani) și Radu Vâlcan (45 de ani) formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au logodit în 2014 și s-au căsătorit în anul următor. Ei sunt părinții a trei băieți, Alexandru (6 ani), Andrei (3 ani) și Adrian (10 luni).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
image png
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
varujan vosganian paparazzi iunie 2022 (1) JPG
cub dan șucu png
cub andrei stefanescu png
cub traian basescu png
cub MIhaela Geoană png
berecleanu oianu jpg