Adela Popescu, primele imagini cu reședința de vis, de la malul mării

Ultima actualizare:

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au instalat în sfârșit în reședința lor de pe malul mării, dintr-un complex rezidențial din stațiunea Olimp. Actrița a împărtășit primele imagini cu noua locuință de vis a familiei, iar investiția a meritat fiecare bănuț. 

Familia Adelei Popescu se bucură de o vacanță superbă pe malul mării. Prezentatoarea de la ,,Vorbește lumea" se află alături de soțul ei, Radu Vâlcan și copiii lor, în stațiunea Olimp, unde au achiziționat un apartament fabulos, într-o zonă rezidențială. 

Citește și: Mama Adelei Popescu arată la fel de bine ca actrița! O adevărată doamnă!

Actrița a publicat recent o serie de clipuri în care arată cât de bine se simt ea și familia în noua lor casă, de la malul Mării Negre. Adela Popescu a luat parte și la petrecere de celebrare a zilei de naștere a unei prietene, căci evenimentul a fost organizat chiar în cadrul complexului rezidențial. 

Adela s-a distrat de minune, iar la eveniment au participat mai multe vedete din showbiz, printre care și Andra. Soția lui Măruță a dat un show pe cinste, însă cântăreața a mai avut un motiv foarte temeinic pentru a se afla la eveniment, căci jurata de la ,,Românii au Talent" este una dintre celebritățile care și-au achiziționat un apartament în complexul rezidențial și va fi vecina Adelei Popescu. 

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, secrete din căsnicie. Cum fac față geloziei

Apartamentul Adelei Popescu este într-adevăr unul de lux și asta judecând doar după dormitorul principal cu terasă și o priveliște absolut superbă.

Artista a oferit urmăritorilor de pe Instagram o scurtă incursiune în noua locuință de la Malul Mării. Încăperea este spațioasă, cu pereții pictați, draperii din material fin și un pat conjugal imens. 

Adela Popescu își dă cu părerea despre stilul vestimentar al româncelor

Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite prezențe de pe micul ecran, iar acest aspect se datorează și stilului ei vestimentar, elegant, tineresc și mereu adecvat evenimentului. 

Actrița și-a dat cu părerea despre stilul femeilor din România și preocuparea lor pentru modă. Vedeta și-a exprimat părerea cu sinceritate într-un interviu exclusiv pentru Click!. 

,,Mie mi se pare că femeile românce sunt foarte preocupate de cum se îmbracă, că uneori le iese, că alteori nu, asta este o altă discuție, dar preocuparea pentru modă este prezentă la românce.'', ne-a spus Adela Popescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
image
actualitate.net
image
actualitate.net