Adela Popescu, întrebată dacă este din nou însărcinată! «Mi-e că..».

Ultima actualizare:

Adela Popescu a fost întrebată recent dacă nu cumva așteaptă cel de-al patrulea copil, iar răspunsul prezentatoarei TV, oferit în glumă, i-a pus la bănuieli pe admiratorii acesteia!

Adela Popescu, întrebată dacă este din nou însărcinată Foto: Instagram
Adela Popescu, întrebată dacă este din nou însărcinată Foto: Instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut parte de o seară plină de distracție, ieșind alături de mai mulți prieteni într-un celebru club „de fițe”, cel mai probabil pentru a marca sărbătoarea Sfinților Constantin și Elena. Sărbătorita a fost chiar prezentatoarea TV, al cărei nume complet este Adela Elena Popescu. 

Pentru a marca seara specială, Adela a ales să poarte rochie, însă a optat și pentru comoditate, așadar ținuta a fost una largă. Având în vedere culoarea outfit-ului, care a fost ciclam, prezentatoarea de la „Vorbește Lumea” a reușit să atragă atenția celor din jur, însă nu exact așa cum și-ar fi dorit.

Ce a răspuns Adela Popescu, întrebată dacă este din nou însărcinată

La scurt timp, vedeta TV a dezvăluit pe pagina sa de Instagram că a fost întrebată de mai multe persoane dacă nu cumva este din nou însărcinată. Chiar și un coleg de-al Adelei i-a spus acesteia că o place mai mult decât este mai...„pufoșică”.

Adela Popescu a dat o replică în stilul caracteristic, plin de umor, explicând că nu are cum să se supere atunci când primește astfel de observații. Totodată, aceasta a glumit că urmează să arunce rochia, însă nu e sigură dacă acest lucru va rezolva „problema”. Să fi pus astfel, Adela, câteva kilograme în plus, sau să fie vorba despre altceva?! Cert este că răspunsul i-a cam lăsat pe urmăritorii săi în dubii. 

Citește și: Motivul nebănuit pentru care Adela Popescu a «dispărut» de la nunta cu Radu Vâlcan

Vineri mi-a spus un coleg că îi place de mine așa mai pufoșică. Aseară că sunt gravidă. Rochia o arunc e clar, dar mi-e că problema tot nu o rezolv. (..) Aseară am fost întrebată și în câte luni sunt, cum să ma supăr?!”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Prezentatoarea TV a continuat șirul glumelor, explicând că mai multe persoane, printre care și câteva prietene apropiate, i-ar fi zis să nu poarte rochia respectivă. „Semnale au fost..”, a mai spus ea.

Radu Vâlcan a glumit și el pe pagina personală, însă moderatorul de la „Insula Iubirii” s-a legat strict de ieșirea lor în oraș, având în vedere că dezvăluiau recent că acest lucru nu se întâmplă prea des, având în vedere că au acasă trei copii. 

Am ieșit încă o dată. O rupem pe cluburi, suntem nebuni.”, a fost mesajul lui Radu Vâlcan, în timp ce Adela sărea fericită pe muzică, lângă el.

Citește și: Ce i-a reproșat Adela Popescu soțului ei: „Chiar așa de rar?!”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net