Giani Kiriță se întoarce în jungla din Dominicană, la „Sunt celebru, Scoate-mă de aici”! Lidia Buble vine după el

#Exclusiv Click!

În mare secret, concurenții reality-show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici” au plecat deja spre Republica Dominicană. Click! îți dezvăluie în premieră absolută care sunt aventurierii noului sezon de la PRO TV. Fostul fotbalist Giani Kiriță este unul dintre ei. Se pare că i se alătură și Lidia Buble, precum și alte personaje mondene. 

1 giani 1 jpeg
Giani Kiriță se întoarce în junglă!

Foamea și lipsa confortului, cel mai greu de suportat 

Giani Kiriță (45 de ani) are un avantaj în marea aventură de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Fostul fotbalist a mai fost în jungla din Dominicană acum patru ani, când a participat tot la un reality-show, „Exatlon România” la acea vreme, difuzat la Kanal D.

Acesta este unul dintre motivele pentru care Giani a fost cooptat în această distribuție, căci va fi un adversar de temut pentru ceilalți concurenți. Surse din apropiarea lui Giani au divulgat pentru Click! că acesta şi-ar fi negociat onorariul la sânge cu producatorii emisiunii. Şi nu este de mirare! Se pare că la fel a procedat și atunci când a participat în reality-show-ul de la Kanal D.  

Giani nu mai este fotbalist de performanță, dar îi place să aibă în continuare o viață sportivă și îndrăgește foarte mult concursurile de acest gen, unde există multă aventură și descărcare de adrenalină.

stanga
dreapta
exatlon giani kirita jpeg
giani kirita jpeg
Giani Kiriță, la Exatlon jpeg
giani kirita jpeg
giani kirita exatlon foto kanal d
giani kirita copii25688 jpeg
12 13 vedete giani kirita copii2568cxbvxcv8 0 jpeg
Giani Kiriță  i a plătit fiicei  cursuri la o  școală de  machiaj jpeg
Giani Kiriţă jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
1 giani 1 jpeg
giani kirita 0 jpeg
giani vladimir exatlon jpeg
giani kirita si fiica roxana jpeg
giani silviu jpeg
Victor Slav, Cătălin Cazacu şi Giani Kiriţă jpeg
giani

„La început am luat-o (televiziunea, n.r.) ca pe o glumă, după ce, în 2012, m-am lăsat de fotbal. Apoi, în 2013 am participat la «Dansez pentru tine». Și acolo am luat-o ca pe o joacă, dar uite că au trecut nouă ani în care eu stau în televiziune. A devenit alt viciu pentru mine.

Am fost peste tot, la «Șerifi de România», la Nea Marin, «Exatlon». Am avut și emisiunea mea la Kanal D, ceea ce m-a bucurat enorm. Chiar a fost o experiență incredibilă... Să fii invitat, după care să fii prezentator... E o diferența de la cer la pământ și a trebuit să mă adaptez. N-am luat cursuri de dicție, am fost spontan, cum sunt eu”, povestea Giani.  

Deşi obişnuit cu viaţa disciplinată și cu munca grea din sportul de performanță, fostul fotbalist recunoaște că prima întâlnire cu jungla nu a fost ușoară nici pentru el. Aviz noilor concurenţi: iată la ce trebuie să vă aşteptaţi!

„Experiența «Exatlon» a fost extrem de complexă și de dură, mi se pare că acolo trăiești experiențe pe care nu nu o să le mai trăiești toată viață: murit de foame, lipsa confortului, faptul că erai într-o competiție pentru mâncare și trebuia să învingi. Eu m-am luptat cu niște băieți care erau țiplă cu 20 de ani mai mici decât mine”, ne spunea sportivul, într-un interviu trecut.  

Giani a fost căsătorit din 200 până în 2007, cu Daniela, și are doi copii cu aceasta: Roxana (23 de ani, n.r.), de profesie make-up artist, și Marco (19 ani), care a cochetat și el puțin cu fotbalul. În prezent, are o relație cu o tânără pe nume Maria Alexandra, ce pare de-o seamă cu fata lui. 

Ploaie de vedete la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

PRO TV nu a anunţat oficial lista concurenţilor noului sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, dar Click! a aflat şi alte nume care sunt parte din această competiţie. Până să înceapă filmările, nici măcar aceştia nu ştiu toţi unii de alţii, căci au fost transportaţi la destinaţie în avioane separate, în care au călătorit maximum câte patru.

Așadar, unii sunt deja în junglă, alții, pe drum. Mara Bănică, Lidia Bubble, Răzvan Botezatu, Alex Bogdan și Paul Diaconescu sunt și ei, se pare, parte din noua distribuție. Vom reveni cu vești! 

„Sunt celebru, scoate-mă de aici”, drumul spre succes!

În urmă cu 7 ani se filma primul sezon din "Sunt celebru, scoate-mă de aici", iar acum filmează cel de-al doilea sezon în Republica Dominicană, cu o mulțime de concurenți simpatici, unul mai celebru decât altul. Unul dintre aceștia este fostul fotbalist Giani Kiriță (45 de ani) care are ceva experiență, căci a mai participat în 2018 la "Exatlon România" filmat tot în Republica Dominicană dar și multe emisiuni de gen.  

Departe de casă, complet izolate, fără niciun contact cu fanii și luxul obișnuit, cu resurse limitate, înconjurate de insecte și animale exotice, vedetele se vor lupta pentru titlul de Regele sau Regina junglei. Cabral și Adela Popescu sunt gazdele acestui sezon care va împinge la maximum limitele psihice și fizice ale concurenților. 

Timp de două luni, celebritățile vor trăi sub cerul liber, departe de casă, de fani și de luxul zilnic, complet izolate, fără acces la telefon sau Internet și se vor lupta cu neprietenoasă junglă pentru titlul de Rege sau Regină a acesteia.

Resurse limitate, insecte, izolare, teamă de necunoscut, animale exotice și provocări extreme – sunt doar câteva dintre elementele pe care vor trebui să le înfrunte vedetele, în cel de-al doilea sezon al show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Sunt celebru, scoate-mă de aici este un produs de televiziune extrem de complex, care în acest an revine cu o mulțime de surprize, atât pentru telespectatori, cât și pentru concurenți.

„Sunt foarte bucuros să anunț debutul producției și extrem de mândru de echipa care va face că acest sezon să devină o adevărată adicție pentru cei de acasă!”, a spus Amir Mor Hason, Production Director PRO TV.

Într-o abordare diferită, condimentat cu probe și elemente noi, show-ul va pune la încercare capacitatea de adaptare a vedetelor la condițiile austere din junglă, departe de confortul pe care-l au acasă. 

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
cub laura cosoi png
image png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
untold jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   las fierbinti copy jpg
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg