Pentru ce sumă ar accepta Bianca Drăgușanu să participe la un reality-show?

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 40 de ani, nu vrea să mai audă de reality show-uri. Motivul pentru care nu ar mai accepta niciodată să participe la o astfel de emisiune a fost dezvăluit chiar de către vedetă. Pe de altă parte, Bianca Drăgușuanu a subliniat, cu ironie, că dacă ar primi o sumă astronomică de bani, parcă și-ar reconsidera decizia. 

Bianca Drăgușanu nu vrea să mai audă despre reality show-uri
Bianca Drăgușanu nu vrea să mai audă despre reality show-uri

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici" va reveni pe micile ecrane, la PRO TV. Încă nu au fost confirmate oficial numele celor care vor renunțat, timp de două luni, la confortul de acasă pentru a participa la provocarea din Dominicană, așadar există loc pentru speculații. 

Citește și: Bianca Drăgușanu nu a rezistat nici două săptămâni la Asia Express

Un lucru este sigur: Bianca Drăgușanu nu va participa. Experiența de la „Asia Express", din anul 2019, a fost suficientă ca vedeta să își dea seama că pur și simplu nu este făcută pentru participarea la astfel de emisiuni televizate, după propriile spuse.

Ar putea să te intereseze și: Bianca Drăgușanu, pusă la zid pentru ieșirile nervoase de la Asia Express

Nu se poate acomoda condițiilor potrvnice de viață și este de părere că, nici măcar pentru o sumă consistentă de bani, nu merită să depună atâta efort și să facă atât de multe sacrificii.

Bianca a subliniat, în glumă desigur, că dacă o vedem la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici", atunci să știm că a încasat peste un milion de euro pentru că, dacă primește mai puțin, nu are de gând să mai participe la reality show-uri. 

Sora Biancăi Drăgușanu a primit oferta de participa la noua emisiune marca PRO TV

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că sora sa a fost ofertată de către PRO TV și că s-a dorit participarea acesteia la emisiunea, însă după ce s-a gândit foarte bine la propunere, Oana Drăgușanu a decis să nu facă parte din show, conform Fanatik.ro. 

Vezi și: Bianca Drăgușanu, secătuită de puteri după Asia Express

„Nici sora mea nu a acceptat să se ducă la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Ea a fost acum doua luni la ei. Au vrut-o cei de la Pro TV. Le-a plăcut mult de ea, dar i-a refuzat", a menționat diva.

În plus, Bianca a menționată că există modalități mai simple prin care reușește să își rotunjească veniturile. Ca exemplu, vedeta a oferit reclama la videochat pe care a făcut-o și care continuă să-i aducă și în prezent sume frumoase de bani. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net