Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, apariția serii la nunta fiului lui Nuțu Cămătaru!

Ultima actualizare:

După o serie de despărțiri și împăcări, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au afișat din nou împreună, ca un cuplu veritabil, la nunta fiului lui Nuțu Cămătaru. Iată cum s-au prezentat cei doi, după ce au onorat invitația la petrecere!

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au fost nelipsiți de la nunta fiului lui Nuțu Cămătaru Foto: arhivă
Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au fost nelipsiți de la nunta fiului lui Nuțu Cămătaru Foto: arhivă

Pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu publică imagini din vacanțe în țări străine, însă cert este că aceasta a fost în țară cu o seară în urmă, atunci când a avut loc nunta lui Nuțulică, fiul lui Nuțu Cămătaru. 

Vezi aici cum a arătat evenimentul: VIDEO Nuntă mare în familia lui Nuțu Cămătaru! Fiul lui s-a însurat

Apariția serii la nunta fiului lui Nuțu Cămătaru: Bianca și Gabi s-au afișat împreună

Cuplul a fost invitat la marea petrecere, care a fost organizată, de altfel, pe domeniul familiei lui Bădălău, așadar de la eveniment nu puteau lipsi Gabi și Bianca. Nuțulică s-a căsătorit cu o seară în urmă cu partenera lui de viață, femeia care i-a dăruit și un copil și l-a făcut pe Nuțu Cămătaru bunic. 

Așa cum am menționat, petrecerea a fost organizată într-o locație exclusivistă, mai exact la restaurantul pe care îl deține familia Bădălău. Astfel, cel mai probabil, și familia afaceristului a fost invitată, însă momentan nu știm dacă aceștia au dat nas în nas cu „nora” Bianca, pe care nu o prea au la suflet.

Cert este că Drăgușanu și Bădălău nu s-au ascuns, ci s-au afișat împreună la eveniment. Se pare că după certurile și despărțirile din ultima perioadă, cărora până și noi le-am pierdut șirul, aceștia formează din nou un cuplu. 

Vezi aici culisele despărțirii: Adio, Gabi Bădălău! Bianca Drăgușanu tună și fulgeră, după despărțire

Cei doi au dansat și s-au distrat alături de invitați la petrecerea din Bolintin Vale, deși au fost discreți în privința publicării imaginilor pe rețelele de socializare. Așa cum am explicat anterior, pe Instagram-ul Biancăi, spre exemplu, apar doar imagini din vacanțele ei recente, chiar dacă aseară nu s-a aflat în Turcia, așa cum ar părea la prima vedere de pe contul său de socializare.

De la eveniment au fost nelipsiți Florin Salam, Tzancă Uraganu, Alex Velea, dar și Codin Maticiuc, care a scris și o carte despre Nuțu Cămătaru. 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, despărțiri și împăcări pe bandă rulantă

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au mai acordat încă o șansă cuplului lor, după atâtea momente de despărțire în care își jurau că și-au spus „adio” definitiv. Iată că viața îi aduce mereu împreună, iar dacă înainte se fereau să se afișeze imediat după împăcare, acum se pare că nu mai țin cont de această „regulă.” Cei doi au pozat fericiți la nunta fiului lui Nuțu Cămătaru, semn că din nou lucrurile între ei sunt cât de poate de „roz.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net