Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, ceartă monstru! Blondina ia o soluție radicală

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au mai bifat o despărțire și totul s-a întâmplat seara trecută, când afaceristul din Bolintin a vrut să petreacă singur în club cu băieții, iar blondina nici nu a vrut să audă de așa ceva, având în vedere ce s-a întâmplat la party-ul lui Salam din Pipera. 

Diva showbiz-ului din România și Gabi Bădălău s-au certat îngrozitor, iar mărul discordiei a fost dorința afaceristului de a petrece noaptea în oraș alături de tovarășii lui. Bianca s-a opus total unei astfel de idei, iar motivul a fost unul cât se poate de simplu și de evident, lipsa de încredere în loialitatea lui. 

Citește șiO admiratoare a facut-o pe Bianca Drăgușanu să explodeze: „Sunt copii, retardato”

În momentul în care Bădălău i-a spus blondinei că pleacă la distracție, Biancăi i s-a derulat în fața ochilor noaptea teribilă în care l-a prins cu fete de oraș în apartamentul din Pipera și l-a fugărit cu bâta de baseball. 

Citește și: Bianca Drăgușanu, lecție de viață pentru fiica Sofia: „Să se conformeze”

Bianca nu a vrut să riște sub nicio formă să se mai întrmple așa ceva, așa că după o ceartă monstru în locuința Biancăi, Bădălău a plecat și a făcut după cum l-a dus capul, notează Fanatik

Bianca și-a reluat planul de a se muta în Dubai, fără Bădălău

Nici Bianca nu s-a lăsat mai prejos și se pare că dat și ea a dat fuga într-un club de fițe cu cea mai bună prietenă a ei, pentru a-i face în ciudă lui Bădălău.

Mai mult, în această dimineață, Bianca a publicat la secțiunea story o serie de anunțuri de imobiliare de la firma de la care și-a achiziționat chiar ea un apartament în Emiratele Arabe. În principiu Bianca anunță că are de gând să-și urmeze planul ei inițial de a se muta definitiv în Dubai, alături de fiică și mamă, întrucât nu mai există niciun motiv care să o rețină în țară, căci Bădălău a devenit istorie. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net