O admiratoare a facut-o pe Bianca Drăgușanu să explodeze: „Sunt copii, retardato”

Numele Biancăi Drăgușanu nu lasă indiferent pe nimeni, iar vedeta este obișnuită să aibă parte de comentarii apreciative, dar și de replici răutăcioase din partea celor care îi urmăresc pagina personală de Instagram. Deși unele vedete preferă să nu răspundă criticilor, Bianca nu ezită să ofere replici pe măsură celor care o deranjează. 

Bianca Drăgușanu a răspuns dur comentariilor răutăcioase pe care le-a primit
Bianca Drăgușanu a răspuns dur comentariilor răutăcioase pe care le-a primit

Contul personal de Instagram al Biancăi Drăgușanu este urmărit de peste un milion de oameni, iar fosta soție a lui Alex Bodi este foarte activă în mediul online. Distribuie fotografii, clipuri video și răspunde întrebărilor pe care le primește din partea curioșilor.

Recent a distribuit un clip video în care apare un copil care o filmează încântat, în timp ce ține telefonul scos pe geamul unui autobuz. Micuțul îi zâmbește și o salută. Flatată de atenția primită din partea acestuia, Bianca a decis să facă imaginile publice pe Instagram 

O altă utilizatoare a decis să ofere un răspuns răutăcios conținutului video, iar Bianca nu a stat prea mult pe gânduri și i-a adresat niște cuvinte la fel de agresive, etichetând-o drept „retardată".

image

Este știut faptul că Bianca Drăgușanu este o persoană care reacționează impulsiv atunci când este deranjată de ceva anume. Întotdeauna gata să ofere o replică celor care o scot din sărite, Bianca dă frâu liber nemulțumirilor pe care le are și nu-și cenzurează părerile. 

Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor 

Nu demult, Bianca Drăgușanu și-a exprimat supărarea tot pe Instagram, după ce a fost reclamată la Protecția Animalelor pentru că a vopsit blănița cățelului ei în culoarea roz.

Vedeta a explicat celor de la Protecția Animalelor că nu a vopsit singură patrupedul cu o substanță toxică, ci la un salon specializat care folosește doar produse sigure pentru animale. Vedeta a transmis un mesaj acid celei sau celui care a reclamat-o și a promis că nu va lăsa situația neclarificată! 

Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor pentru că a vopsit blănița câinelui
Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor pentru că a vopsit blănița câinelui

„A trebuit să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit cățelul singură acasă cu o vopsea de păr roz. (...) Vă dați seama ce creier, ce om?! Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz. Făi, revino-ți! Bineînțeles că vreau să aflu cine este această persoană", spunea Bianca Drăgușanu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net