Bianca Drăgușanu, hărțuită de un individ dubios, în parcarea unui mall: «M-a terorizat!»

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu nu poate ieși în oraș, fără să aibă parte de drame, iar ultima întâmplare a îngrozit-o de-a dreptul. Vedeta a fost hărțuită în parcarea unui complex comercial de către un necunoscut. Diva a apucat să-l pozeze și a cerut ajutor pe social-media pentru a-l identifica pe bărbat. 

Vedeta nu poate face o singură mișcare fără să genereze situații neplăcute din partea răuvoitorilor. De această dată, Bianca Drăgușanu s-a confruntat cu un bărbat dubios, care a hărțuit-o în parcarea unui complex comercial.

Citește și: Adio, Gabi Bădălău! Bianca Drăgușanu tună și fulgeră, după despărțire

Diva s-a speriat teribil, dar a fost și extrem de furioasă pentru că un necunoscut și-a permis să se ia de ea, în public. Blondina i-a făcut o poză individului și a postat-o pe rețelele de socializare, sperând că cineva o va ajuta la identificarea bărbatului.

,,Știe cineva cine este domnul? Nu de alta, dar m-a terorizat ier în parcarea unui centru comercial", a scris Bianca în dreptul fotografiei, ce-l înfățișa pe necunoscutul ce i-a făcut probleme. 

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a filmat cu sânge la nas! «M-a bătut de data asta»

Bianca Drăgușanu, reclamată la Protecția Animalelor

Nu este prima dată când Bianca întâmpină probleme din partea necunosuților. Recent, diva a fost reclamată la Protecția Animalelor de către o femeie, din cauză că a vopsit blănița cățelușului său în roz. 

Vedeta a luat foc atunci când a auzit că cineva o poate acuza că ar fi neglijentă cu micuțul patruped, din rasa pomeraniană, pe care diva îl plimbă peste tot. 

Bianca și-a exprimat indignarea pe paginile de socializare și și-a asigurat publicul, că blănosul este îngrijit la cele mai bune saloane canine, iar vopseaua pe care o folosește nu este toxică. 

  ,,Adică o neica nimeni în drum, care n-are viață, s-a trezit ea să-mi facă mie reclamație. A trebuit să-i explic doamnei că, da, cățelușul meu merge la Spa și are parte de tratamente de VIP, într-un salon super dotat și super avansat ca tehnoologie. (...) A trebuit să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit cățelul singură acasă cu o vopsea de păr roz. (...) Vă dați seama ce creier, ce om?! Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz. Făi, revino-ți! Bineînțeles că vreau să aflu cine este această persoană", a declarat diva.   

Mesajul tranmis de Bianca haterilor, înainte de Gala Viva

Bianca Drăgușanu a făcut senzație pe covorul roșu la Gala Viva, când și-a făcut apariția într-o rochie roz aprins ce-i evidenția pielea bronzată. Înainte de a ajunge la eveniment, diva a postat un clip pe rețelele de social-media, în care a transmis un mesaj haterilor ei. 

Nu mai vreau să fiu fata ideală a tuturor. Vreau să fiu coșmarul lor absolut”, se aude pe fundal în clipul video, la un moment dat, în engleză.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net