Bianca spune adevărul! Este sau nu însărcinată cu Bădălău

Bianca Drăgușanu face ce face și reușește din nou să revină în atenția opiniei publice prin...scandaluri. Renumită pentru divorțuri și despărțiri cu cântec, cea care era odată supranumită „blonda lui Bote a dat detalii despre momentele dificile prin care trece acum. 

cub bianca dragusanu inseminare 2 png
Bianca Drăgușanu își dorește să mai aducă pe lume un copil

E gravidă?

Invitată în emisiunea Teo Show de la KanalD, Bianca Drăgușanu a șocat pe toată lumea cu afirmațiile privitoare la sarcina ei. După ce s-a zvonit că ar fi gravidă cu gemeni sau cu tripleți, ea a clarificat lucrurile cu privire la încercările de a naște din nou. 

De-a lungul timpului, blondina a mărturisit că a apelat la diverse clinici de inseminare și alte proceduri medicale specifice pentru a reuși să rămână din nou gravidă.

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații după despărțirea de Bădălău! Diva îl desființează pe afacerist

Însă, deși toată lumea se întreba ce are de gând să facă în privința sarcinii, din moment ce a decis să încheie relația cu Gabi Bădălău, Bianca a dezmințit zvonurile apărute în ultimele săptămâni și a spus că sarcina ei e...inexistentă: 

  „Probabil dacă o să rămân însărcinată o să vin să spun după patru sau cinci luni. Niciodată din prima. Zvonul a pornit de la faptul că noi ne doream foarte mult să fim din nou părinți. Eu am epatat la un moment cu aceste lucruri. Apoi, una dintre persoane a dat mai departe și s-a interpretat. Nu este o sarcina la mijloc. O să spun eu când o să fie”, a declarat Bianca Drăgușanu din studioul emisiunii. 

Bădălău o caută întruna

Bianca Drăgușanu a decis să se separe de Gabriel Bădălău deși toată lumea credea că cei doi se îndreaptă către altar. 

Citește și: Gabi Bădălău și Florin Salam, prinși cu pantalonii în vine, la o petrecere erotică! Bianca Drăgușanu a împărțit pumni și picioare, fetele au fugit dezbrăcate

Ruptura a apărut după ce diva l-a surprins pe iubitul ei cu nădragii în vine, în compania unor dame..aparte, femei care fuseseră chemate să întrețină atmosfera la petrecerea burlacilor organizată de manelistul Florin Salam

stanga
dreapta
bianca badalau vs png
cub bianca dragusanu gabi badalau png
bianca dragusanu si gabi badalau
Cub Bianca dragusanu Gabi Bădălau jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
bianca dragusanu badalau jpg

De atunci, Bădălău e disperat să se împace cu blonda, care a mai fost măritată în trecut cu Victor Slav și cu Alex Bodi, dar a avut relații și cu nume grele precum Adrian Cristea și Adrian Mutu

Citește și: Bădălău a sunat-o în direct pe Bianca Drăgușanu la Teo Show!

În timp ce se afla pe canapeaua de la Teo Show, Bianca a fost sunată chiar de Gabi Bădălău, însă, pentru a evita convorbirea, i-a pasat telefonul moderatoarei. 

Bădălău nu e om rău

Se pare că Bădălău o bombardează pe fosta asistentă a lui Capatos cu declarații de dragoste: 

  ,,Te iubesc! Știi bine că ești nevasta mea", i-ar fi spus Bădălău la telefon Biancăi Drăgușanu la o zi după aceasta a anunțat că relația a luat sfârșit. 

  ,Eu îmi doresc un bărbat asumat. (...) Cred că amândoi avem nevoie nevoie de timp. Este un om foarte blând, dar nu știe ce vrea", a conchis Bianca. 

Citește și: Așa arată cu adevărat posteriorul operat al Biancăi Drăgușanu!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
image png
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg