Sandra Mutu, primele declarații despre fiul ei și al lui Adrian Mutu! Cum l-au sărbătorit pe Tiago la aniversarea de 5 ani

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Briliantul Adrian Mutu și-a serbat prințul, pe cel mai mic dintre copii. Este vorba despre Tiago, băiețelul pe care îl are cu fosta Miss România, Sandra. Soția lui Adrian Mutu a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre cum a decurs acest eveniment minunat. 

Adrian Mutu alături de soția sa, Sandra și fiul lor, Tiago
Adrian Mutu alături de soția sa, Sandra și fiul lor, Tiago

Click!: Care a fost cel mai frumos cadou primit de Tiago? A avut si frații lângă el?

Sandra: Și-a dorit un tricou alb cu Rapid, pe care l-a și îmbrăcat de ziua lui, a fost foarte încântat, și bicicleta, ambele dorințe i-au fost implinite. Din păcate nu a putut să petreacă alături de frații lui fizic, însă au vorbit pe Whatsapp video și l-au felicitat cu toții.

Cu cine seamănă mai mult?

Fizic vorbind, parerile sunt împărțite, eu una nu îmi dau seama, dar oricum eu și Adi avem trăsături similare, deci el e un fel de mix perfect. Majoritatea prietenilor noștri spun că seamănă mai mult cu Adi. Oare chiar asa sa fie?

Din alte puncte de vedere, trebuie să recunosc că e copia fidela a tatălui, are o ambiție și determinare ieșite din comun pentru vârsta lui. 

Ce și-a dorit foarte tare de ziua lui?

Cel mai frumos cadou de ziua lui, sau mai degrabă, cel mai așteptat, a fost o bicicletă, ,,de băieți mari", dacă ar fi să îl citez pe Tiago. Ne dorim să dăm semnificație lucrurilor pe care le primește, pentru a le aprecia mai mult.

Pentru că e băiat, are o legătură mai strânsă cu fratele cel mare? Ce pasiuni are micuțul, știm că fotbalul este clar printre preferințe.

Are o relație bună cu toți frații, legat de fete, distanța e problema, însă pe Mario îl vede mai des. Uneori îmi ia telefonul și îi trimite mesaje vocale, îi spune să vină la noi pentru că îi este dor de el.

Mariana Bachici a părăsit Timișoara pentru a fi lângă nepoțelul ei

Soacra lui Adrian, Mutu, Mariana Bachici, a mărturisit că venirea pe lume a micuțului Tiago a fost o fericire imensă pentru sufletul ei, iar viața a căpătat un nou sens de când are un nepoțel. Aceasta a mai adăugat că a părăsit Timișoara pentru a fi mai aproape de nepotul și fiica ei.

,,De când s-a născut, alături de el viața mea este un vis frumos, pentru că atunci când ai liniște și fericire în suflet, ai totul! Îmi umple viața de frumos, de împlinire și de iubire, o iubire care nu poate fi măsurată, nici descrisă în cuvinte, ci doar simțită de suflet.

Sunt îngeri care vin pe pămant să ne învețe bucuria și iubirea necondiționată, care ne oferă clipe ce ne rămân veșnic în suflet, iar îngerașul meu este Tiago!", a declarat Mariana Bachici pentru Click!

De asemenea, mama fostei Miss România a mărturisit că este întru totul recunoscătoare pentru pentru felul în care s-au așezat lucrurile în familia ei. 

,,Nu pot să relatez momente grele, aș fi superficială să le numesc grele, aș supăra pe cineva acolo sus. Eu cred că Dumnezeu ne iubește și are mare grijă de noi.", a mai adăugat Mariana Bachici. 

Mariana Bachici are o legătură specială cu Tiago
Mariana Bachici are o legătură specială cu Tiago

Adrian Mutu și sandra au transmis mesaje emoționante fiului lor

Adrian Mutu și-a serbat cel mai mic dintre copii. Tiago a împlinit vârsta de cinci ani, iar părinții i-au facut tort de ciocolată și i-au invitat prietenii. Sandra a arătat perfect într-o rochie neagră, ce îi evidenția silueta.

Pe data de 14 aprilie 2017, la ora 7.44 dimineaţa, Sandra aducea pe lumea primul copil al cuplului. Frumos, mare, sănătos, de nota 10! Iată că timpul a trecut, iar Tiago a serbat zilele trecute cinci ani, ocazie cu care celebrul fost fotbalist i-a organizat o petrecere în familie și cu câțiva copiii.

Micuțul a avut un tort mare, de ciocolată, în care a suflat atât de puternic încât lumânările s-au stins din prima. A fost mega veselie în casa lor, iar Mutu și soția sa, Sandra, au imortalizat momentul și l-au făcut public pe rețelele lor de socializare.

"La mulți ani, îngerașul meu", a scris Mutu, iar Sandra "La mulți ani, iubirea sufletului meu". Pozele sunt superbe, iar de departe Sandra este la fel de frumoasă ca pe vremea când a câștigat trofeul de Miss România. Cu o siluetă impecabilă, bruneta a făcut furori într-o rochie neagră mulată pe formele perfecte.

Dacă anii trecuți, Adi și Sandra organizau petreceri mai mari, iată că anul acesta au dorit să fie ceva intim, doar cu familia și copiii unor prieteni. 

Adrian Mutu, despre distanța care îl desparte de fetele lui

Adrian a dezvăluit recent că urmează să plece cu familia în Dominicană pentru a-și vizita fiicele, mărturisind și cât de greu îi este că acestea sunt la distanță.

E mai mult decât trist. E foarte trist! Bineînțeles că îmi lipesc (n.r. Adriana şi Maya). Vineri voi pleca în Republica Dominicană pentru a-mi vedea fetele.

Dar asta e viața. Au fost anumite alegeri pe care eu și mama lor le-am făcut. Trebuie să trăim cu asta și să gestionăm situația cât mai bine posibil. Până acum, lucrurile merg bine”, a spus Adrian Mutu, recent, atunci când a anunţat că va pleca alături de Tiago în Republica Dominicană.

Cele două fete sunt din căsnicia lui Mutu cu Consuelo

Adrian Mutu și Consuelo au fost căsătoriți timp de opt ani, iar din povestea lor de dragoste au rezultat cele două fetițe. 

Eu și Consuelo ne-am cunoscut în Italia, o prietenă comună ne-a făcut cunoștință. Fetele au rămas cu ea, avem o relație ok, super, fără nicio problemă. Ea a decis să stea în țara ei și bine a făcut.

Adrian Mutu și Consuelo Gomez au fost căsătoriți între anii 2005 și 2013
Adrian Mutu și Consuelo Gomez au fost căsătoriți între anii 2005 și 2013

La început era ok că eram diferiți. După un timp, când începe să intervină puțină monotonie, e normal când stai mult timp cu o persoană, să fiți diferiți nu ajută deloc relația mai departe.

Mai degrabă merge cu o persoană ca tine, care are aceleași hobby-uri, căreia îi plac aceleași lucruri. La noi nu s-a întâmplat asta și ne-am despărțit”, a explicat Adrian, în podcast-ul lui Cătălin Măruţă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net